przypadlo mi do gustu zarowno samochodowe jak i pan z traba , to miejsce z ostatniego stwarza swietne sytuacje ,moze warto w odpowiednym ukladzie poczekac az beda przechodzic tamtedy ludzie ,pozdr
No niestety trochę bym się naczekał - takie oświetlenie jest miedzy 7 a 8.30 rano mniej więcej w okolicach października. Zdjęcie zrobione na wewnętrznym dziedizńcu loftów na Księżym Młynie na terenie dawnej przędzalni Scheiblera. Genialny pomysł na ożywienie dzielnicy (czytaj: zamiana przędzalni-molocha na kilkaset loftów) jak na razie nie do końca się udała - zamieszkałych jest może 10% apartamentów. Podobno powodem odstręczających potencjalnych nabywców jest specyficzny zapach stęchlizny, którego developerowi nie udało się do końca pozbyć... Tak czy inaczej, nikt tamtędy nie spaceruje...
Pozdr
wg mnie ciekawsze 43
Zgadzam się, 43 górą
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
43 fajniejsze ale za to w 42 dziewczynka ma bardzo fajnego "cieniowego" towarzysza![]()
Oba są fajne. Tylko w tym 42 się trochę za dużo dzieje. Ale widzę, że nie dało się wyektrachować tylko huśtawki (dziewczynka + cień). Może w większym formacie (np. na cały monitor) jest lepiej.
podobaja mi sie oba ostatnie , co do 42 to moze winietka pomoze ,pozdr