Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: OlyGaleria RobertW3D

| OlyJedi Awatar sławekb
    Mieszka w
    Łagów
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Uwagę od pszczółek odrywa ten rażący niebieski (chyba kawałek ula styropianowego). Trzeba było wejść trochę głębiej do ula, tam jest dużo ciekawych tematów do zdjęć
    Ławeczka fajna ale szkoda, że promień światła nie podzielił się na kilka części, byłby lepszy efekt. Trochę taka mgiełka wyszła przez to.

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez sławekb
    Uwagę od pszczółek odrywa ten rażący niebieski (chyba kawałek ula styropianowego). Trzeba było wejść trochę głębiej do ula, tam jest dużo ciekawych tematów do zdjęć
    Ławeczka fajna ale szkoda, że promień światła nie podzielił się na kilka części, byłby lepszy efekt. Trochę taka mgiełka wyszła przez to.
    Dzięki za ocenę
    W tym roku pszczółki już powoli idą spać i nie będę miał już czasu wejść do ula, ale w przyszłym kto wie Tylko będę musiał się odpowiednio ubrać, bo nerwowe są niesłychanie Zdjęcia robiłem z boku ula aby się im za bardzo nie naprzykrzać. Wystarczy na chwilę przysłonić wlot, a nagle nad głową pojawia się cała bzycząca chmara Najłatwiej pszczołę upolować jak jest gorąco - wtedy bardzo często wychodzą z ula i spokojnie po nim łażą

Co do ławeczki, to był to właściwie ostatni moment kiedy mogłem zrobić zdjęcie - słońce było już na tyle wysoko, ze na nic więcej nie mogłem liczyć ... poza tym jeszcze chwila dłużej i spóźniłbym się do pracy
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

| OlyJedi Awatar sławekb
    Mieszka w
    Łagów
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Warto zajrzeć głębiej, ja to robię często https://forum.olympusclub.pl/topics1...%F3%B3&start=0
    Teraz zaglądam do szerszeni, większe emocje

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez sławekb
    Warto zajrzeć głębiej, ja to robię często https://forum.olympusclub.pl/topics1...%F3%B3&start=0
    Teraz zaglądam do szerszeni, większe emocje
    Reportaż z życia pszczół jest naprawdę pierwsza klasa
    Szerszenie na pewno bym w okolicy znalazł, ale jak już bym zaczął im robić zdjęcia, to nie wiem, kto byłby dla mnie większym zagrożeniem - one czy (z obawy o moje życie) moja małżonka Już jak siedzę przy ulu, to się martwi, a co dopiero przy gnieździe szerszeni ... Ale to prawda - emocje są większe
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów