Strona 228 z 282 PierwszyPierwszy ... 128178218226227228229230238278 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.271 do 2.280 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

| OlyJedi Awatar kolba
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry, Lasowice
    Siła reputacji
    160
    Moja galeria
    No i doczekaliśmy się kolejnego zdjęcia. Bardzo ładne.
    E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
    http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Odkryłem dzisiaj w moje PRO PUSZCZE BLACKBERRY fajną funkcję. Jakoś nigdy nie korzystałem ze standardowej przeglądarki zdjęć, która jest oddzielnym programem, zawsze jak przeglądałem zdjęcia to z poziomu aparatu. Dzisiaj skorzystałem z systemowej przeglądarki i zdziwiło mnie, że co pewien czas zdjęcia są na całą szerokość ekranu. Tak sobie kliknąłem na jedno z takich zdjęć i się okazało, że to prezentacja zdjęć z danego okresu lub miejsca w postaci filmiku z planszą początkową, końcową i podkładem muzycznym (przejrzałem kilka takich filmików i każdy miał inny podkład). Fajny bajer - muszę jakoś odpowiednio foty sobie kiedyś cyknąć pod taki filmik

Oto przykład

---------- Post dodany o 22:12 ---------- Poprzedni post był o 21:44 ----------

HAAAAAA w tym można gmerać . No to szybkie pogmeranie w fotach z jednego miejsca

Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    wolę zdjęcia....
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jan_S Zobacz posta
    wolę zdjęcia....
    Drogi Janie dla Ciebie wszystko - no prawie wszystko

Będą foty z mojej PRO puchy cipuchy BB - zawsze ją przy sobie mam jak przypadło na prawdziwego BB PHOTOGRAPHERA

773. "KOCHAM GOFRY" tylko szkoda, że BB bez lampy daje max iso i robi się kaszka manna z kakałkiem

774. A tutaj przykład, że człowiek czekając na żarcie nie musi się nudzić. Może wyciągnąć swoją PRO puchę i walić foty z pod stołu

775. Kiedy czekasz na żonę, która poszła "tylko na moment" do sklepu z ciuchami, zawsze możesz wyciągnąć swoją PRO puchę i focić to co jest pod ręką, przy okazji używając PRO-SRO-PHOT-KOMÓRO-SHOPA kiedy żona lata po shopingu . Powiem tak - fajna zabawa, czas leci i po powrocie żony nie pytasz się sarkastycznie "czy dłużej to nie dało już rady" .
    Przykładowy tryptyk z gałki od zmiany biegów

776. A tutaj gałeczka w odsłonie karnawałowej

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	FERRARI.jpg
Wyświetleń:	152
Rozmiar:	389,9 KB
ID:	143367   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Fiat Grande Punto Abarth S2000 1440x900_b14.jpg
Wyświetleń:	156
Rozmiar:	280,7 KB
ID:	143362   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	NOTA.jpg
Wyświetleń:	152
Rozmiar:	154,2 KB
ID:	143363   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	NR2.jpg
Wyświetleń:	154
Rozmiar:	329,0 KB
ID:	143364  

Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 21.03.15 o 20:55
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Ale mam awersję do aparatu aż mną trzęsie . Byłem zmuszony na chrzcinach mojego syna strzelić kilka fot na zasadzie pstryk, pstryk, pstryk. Całe szczęście na Chrzcie i przez połowę chrzcin był fotograf uffffff

Ale czasami co nieco pierdyknę z BlackBerry obecnej ery . Foty też obrabiam w BB haha bo też mam awersję do obrabiania ich w PS'ie

777. "Moja niu sówka". To mi się podoba

778. "Pokój ludziom dobrej woli". Trochę śmieszna historia - ten napis znajduję się w centrum Łodzi na Placu Komuny Paryskiej tak zaraz niedaleko Pietryny a nie kojarzę abym go kiedyś widział. Jest to tym bardziej śmieszne, że z jednej strony tego placu znajduje się pewien sławetny murek na którym co weekend odbywa się tysiące imprez i ja tam swego czasu też balowałem zanim ruszyło się na obchód knajp a na drugim boku placu jest Orlen (kiedyś CPN), gdzie biegało się po paliwko jak na murku zabrakło. No cóż - fakt, że jakoś tego nie zauważyłem zganiam na to, że balowałem w nocy i miałem we łbie procenty a w dzień stoi tam pełno samochodów

779. "Podniebny surfer". Z racji małych dzieci po samochodzie szwenda mi się pełno zabawek i dorwałem Rico ja zasuwał po dachu na desce

780. Cholernie mi się podoba ta fota - Wam nie musi hehe

781. Każda ściemnia, że jest takim skromnym i uroczym Kopciuszkiem a dopiero później wyłazi z niech prawdziwa natura Helgi z gigantycznych Lego

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	(3D8) 120 na 90.jpg
Wyświetleń:	144
Rozmiar:	305,1 KB
ID:	145089   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1AA.jpg
Wyświetleń:	145
Rozmiar:	610,5 KB
ID:	145085   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1AAA.jpg
Wyświetleń:	138
Rozmiar:	384,8 KB
ID:	145086   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	CIENIE22.jpg
Wyświetleń:	349
Rozmiar:	312,7 KB
ID:	145087  

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Cytryna.jpg
Wyświetleń:	150
Rozmiar:	556,7 KB
ID:	145088  

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    780. Cholernie mi się podoba ta fota - Wam nie musi hehe
    Nam a przynajmniej mnie, nic nie musi
    Mimo, że Twoje zdjęcia do mnie najczęściej nie przemawiają, to zdjęcie też mi się podoba
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    surfer świetny, sówka słodka, a 780 leci do fotografii miesiąca
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

| OlyJedi Awatar luzaczek82
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    54
    Moja galeria
    Mnie bardzo przypadło do gustu 779

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Szanowni Oli-Parafianie dzięki, że zaglądacie, pomimo że ja bywam tu raz na kiedyś nie wspominając o udzielaniu się

Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Mimo, że Twoje zdjęcia do mnie najczęściej nie przemawiają,
    Powiem tak - przez Ciebie dzisiaj się przemogłem i po raz pierwszy wziąłem aparat tak aby coś cyknąć dla cyknięcia i tą fotę zrobiłem specjalnie z dedykacją dla Ciebie

782.

Nazwa:	9.jpg
Wyświetleń:	119
Rozmiar:	330,0 KB
ID:	145276  

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Było go na hol wziąć, łańcuchem z zszywek...
    Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
    Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
    Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mm plus Nikony