No i doczekaliśmy się kolejnego zdjęcia. Bardzo ładne.
No i doczekaliśmy się kolejnego zdjęcia. Bardzo ładne.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Odkryłem dzisiaj w moje PRO PUSZCZE BLACKBERRY fajną funkcję. Jakoś nigdy nie korzystałem ze standardowej przeglądarki zdjęć, która jest oddzielnym programem, zawsze jak przeglądałem zdjęcia to z poziomu aparatu. Dzisiaj skorzystałem z systemowej przeglądarki i zdziwiło mnie, że co pewien czas zdjęcia są na całą szerokość ekranu. Tak sobie kliknąłem na jedno z takich zdjęć i się okazało, że to prezentacja zdjęć z danego okresu lub miejsca w postaci filmiku z planszą początkową, końcową i podkładem muzycznym (przejrzałem kilka takich filmików i każdy miał inny podkład). Fajny bajer - muszę jakoś odpowiednio foty sobie kiedyś cyknąć pod taki filmik
Oto przykład
---------- Post dodany o 22:12 ---------- Poprzedni post był o 21:44 ----------
HAAAAAA w tym można gmerać. No to szybkie pogmeranie w fotach z jednego miejsca
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
wolę zdjęcia....
Drogi Janie dla Ciebie wszystko - no prawie wszystko
Będą foty z mojej PRO puchy cipuchy BB - zawsze ją przy sobie mam jak przypadło na prawdziwego BB PHOTOGRAPHERA
773. "KOCHAM GOFRY" tylko szkoda, że BB bez lampy daje max iso i robi się kaszka manna z kakałkiem
774. A tutaj przykład, że człowiek czekając na żarcie nie musi się nudzić. Może wyciągnąć swoją PRO puchę i walić foty z pod stołu
775. Kiedy czekasz na żonę, która poszła "tylko na moment" do sklepu z ciuchami, zawsze możesz wyciągnąć swoją PRO puchę i focić to co jest pod ręką, przy okazji używając PRO-SRO-PHOT-KOMÓRO-SHOPA kiedy żona lata po shopingu. Powiem tak - fajna zabawa, czas leci i po powrocie żony nie pytasz się sarkastycznie "czy dłużej to nie dało już rady"
.
Przykładowy tryptyk z gałki od zmiany biegów
776. A tutaj gałeczka w odsłonie karnawałowej
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 21.03.15 o 20:55
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ale mam awersję do aparatu aż mną trzęsie. Byłem zmuszony na chrzcinach mojego syna strzelić kilka fot na zasadzie pstryk, pstryk, pstryk. Całe szczęście na Chrzcie i przez połowę chrzcin był fotograf uffffff
Ale czasami co nieco pierdyknę z BlackBerry obecnej ery. Foty też obrabiam w BB haha
bo też mam awersję do obrabiania ich w PS'ie
777. "Moja niu sówka". To mi się podoba
778. "Pokój ludziom dobrej woli". Trochę śmieszna historia - ten napis znajduję się w centrum Łodzi na Placu Komuny Paryskiej tak zaraz niedaleko Pietryny a nie kojarzę abym go kiedyś widział. Jest to tym bardziej śmieszne, że z jednej strony tego placu znajduje się pewien sławetny murek na którym co weekend odbywa się tysiące imprez i ja tam swego czasu też balowałem zanim ruszyło się na obchód knajp a na drugim boku placu jest Orlen (kiedyś CPN), gdzie biegało się po paliwko jak na murku zabrakło. No cóż - fakt, że jakoś tego nie zauważyłem zganiam na to, że balowałem w nocy i miałem we łbie procenty a w dzień stoi tam pełno samochodów
779. "Podniebny surfer". Z racji małych dzieci po samochodzie szwenda mi się pełno zabawek i dorwałem Rico ja zasuwał po dachu na desce
780. Cholernie mi się podoba ta fota - Wam nie musi hehe
781. Każda ściemnia, że jest takim skromnym i uroczym Kopciuszkiem a dopiero później wyłazi z niech prawdziwa natura Helgi z gigantycznych Lego
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
surfer świetny, sówka słodka, a 780 leci do fotografii miesiąca
Mnie bardzo przypadło do gustu 779
Szanowni Oli-Parafianie dzięki, że zaglądacie, pomimo że ja bywam tu raz na kiedyś nie wspominając o udzielaniu się
Powiem tak - przez Ciebie dzisiaj się przemogłem i po raz pierwszy wziąłem aparat tak aby coś cyknąć dla cyknięcia i tą fotę zrobiłem specjalnie z dedykacją dla Ciebie![]()
782.
![]()
Było go na hol wziąć, łańcuchem z zszywek...![]()
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony