te dwa pieńki to coś dla mnie,,,inne fotografie równie świetne,,,
te dwa pieńki to coś dla mnie,,,inne fotografie równie świetne,,,
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
z tą 11stką to długa historia ,właściwie prześladuje mnie całe życie ,i nie na pewno nie jest to mój wiek chociaż bardzo bym chciała ,,dzięks za 220![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Domyślałem się, że to nie Twój wiek ale z miłą chęcią usłyszę historię o ile chcesz ją opowiedzieć
Na dysku mam ich znacznie więcej ale nie będę tylko ich wrzucał bo i mnie się znudzą
Hmm no dobra to teraz coś retro odkopane z głębin pra, pra, pra, dziadka mojego obecnego twardziela czyli coś z batrio-żernego Olka SP320
224. Molo w Międzyzdrojach a wygląda jak z jakiś tropików
225. Pieniek z Międzyzdrojów teraz już zapewne z innej miejscowości lub spróchniały
A teraz spóźniona premiera kamieni z Rewala bo przypuszczam, że rewalskich kamieni nikt tutaj jeszcze nie focił
226.
Załącznik 78529
227.
Załącznik 78530
228.
![]()
Fajne te archiwa, szczególnie to molo z palmami.
No to BIKER coś z dedykacją dla Ciebie z projektu "COLOROWA UĆ". Tą odnowioną fabrykę już dawałem ale nie te ujęcia
229. Z boku Ty ZBOKU hihi
230. Przeglądam się w murku jaka jestem śliczna i piękna oraz zgrabna i powabna
Załącznik 78536
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 9.01.13 o 05:32
Dla fanów botaniki stworzyłem nowy gatunek kwiatka
z 231.
Załącznik 78584
powstał 232. Hmmm trochę mi coś żeńskiego przypomina ale cicho już się nie odzywam
Załącznik 78585
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 10.01.13 o 01:40
i skręcikółko powstało![]()