a wróci lego![]()
dobrze Cię widzieć![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Pięknie dziękuje Wam za odwiedziny
@Bodzip @Rabbit
Tak trzeba mieć pierdolca i to kosztuje. Ale które hobby nie kosztuje.
@DzejPi
Tak, ten bezkonkurencyjny bolid to akurat mój. Dokładnie Short Course Hobao 100SC. Film z jednego z biegów finałowych na ostatnich zawodach w Atlas Arenie w Łodzi.
@apz
Ciężko będzie ale coś tam za mną czasami chodzi. Może skupię się na modelach RC. Wierz mi to jest ciężka sprawa dobrze je sfocić w ruchu aby złapać sedno
@gulasz.
Też ciebie dobrze widzieć. Lego nie wróci ale może jakaś inna forma
Jakoś foto od ponad dwóch lat mnie nie kręci. Ale może założę tutaj drugi temat, to Wam pokaże trochę świata RC.., a wierzcie mi jest zróżnicowany i często powalony. Zacząłem ostatnio filmy kręcić dla gawiedzi z RC, to i może przy okazji jakieś zdjęcia zacznę robić
. Przy okazji wrócę tutaj na stare śmieci
Miło Was widzieć![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ