Teraz będzie grzecznie. Znaczy nie wiem z jakiego powodu się boisz tu zaglądać ale teraz będzie poprawnie.
Siedziałem dzisiaj w lokalu gdzie lustra fajnie na ścianach były rozmieszczone. To co widać w lustrze na zdjęciu powodowało lustro umieszczone obok mnie na ścianie
669. Lustereczko powiedz przecie co zamówić dzisiaj mamy
670. Lustereczko się zlitowało i zamówienie przyjęło
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Kolejna porcja Twoich nieograniczonych pomysłów.
Paweł mam dla Ciebie temat.
W związku z urodzinami Łodzi otwarta jest zajezdnia zabytkowych tramwajów na Brusie. Masz tam blisko. Można porobić fotki orginalnym tramwajom sprzed 30-40 lat. A przy tej okazji rozdają też materiały promocyjne o łódzkich tramwajach i autobusach. Wśród nich jest kartonowy model starego tramwaju do złożenia i sklejenia.
Jakbyś chciał takie coś zdobyć i skleić, miałbyś świetny rekwizyt do fotek z autami.
Wejście bezpłatne jeszcze dzisiaj w niedzielę.
Dzięki Biker za info - może skorzystam![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wpadłem tam dzisiaj na moment ale przy tym upale, żonie w ciąży i małym dziecku to na tej patelni spędziłem dosłownie 10 czy 15 minut ale kilka fot zdarzyłem strzelić w biegu i spocony jak świnia
671. Tramwajowe kombinacje alpejskie
672. Bez kombinacji alpejskich
673. Trzymaj się może się nie rozlecisz. Mam nadzieję, że to wyremontują bo w końcu ma jeszcze ruskie napisy
674. Niebieska strzała czyli zielony liść i jak to było w pewny dowcipie z przodu liść z tyłu liść a w środku głąb haha
675. Tramwaj do przewozu pasażerów wielkogabarytowych na specjalnej platformie
676. Trochę drewna do spalenia
677. Jak mi się zawsze podobało to oświetlenie w starych tramwajach
678. A w korbelkach to byłem zakochany. Te korbelki i dźwięk, który wydawały to czar starych tramwajów, który bezpowrotnie już przeminął. Pamiętacie może w tych tramwajach była też korbelka z tyłu (chyba od hamulca jakiegoś) i człowiek miał się ochotę nią zawsze bawić a z drugiej strony miała stracha aby czegoś nie odstawić
679. MPK się postarało i prysznic ze szlaucha na upał dała
680. I co niektórzy z niego dla ochłody korzystali
681. Dzięki czemu potem przy "Ogórku" nogi do góry z wrażenia zadzierali
P.S.
Musze przyznać, że E-M10 całkiem nieźle sobie radzi w takim ostrym słońcu bo przy tych fotach, które możecie posądzać, że nie grzebałem to przyznam, że prawie nic nie grzebałem![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 27.07.14 o 22:20
Ja to tylko kitowców używam - kitowiec każdy kit łyknie czy z ludzikami cz z tramwajami![]()
.
Nie podpucha tylko sfociłem starszego brata M5![]()
Ta kombinacja alpejska na 671 świetnie pasuje do tego M5.
Foty świetne, a tektutowy tramwaj dostałeś??![]()