Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zapytaj sajmon1100 jeśli sam chcesz grzebać.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
466. Wiejskie klimaty w niskobudżetowych IR'enkach - DORWAŁEM TJJJJJJAKTOR. Jak to leciało w piosence? Pojemność 2400, pojemność 2400![]()
![]()
A.
B.
C.
D. Tutaj wyszedł jak maszyna krocząca hehe
E.
F.
G. No i jakiś jeden normalny
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 12.08.13 o 02:34
2400 to jakieś popierdułki. http://pl.wikipedia.org/wiki/Ursus_C-360
A co do zdjęć. Moi foworyci to C i A. Trochę brakuje mi ostrości.
Zamiast pomagać w pracy na roli to robisz zdjęcia. Jeszcze się rolnik zestresuje i nie będzie zbiorów![]()
Rolnik w tym czasie pobiegł przywdziać niedzielny garnitur do sesji zdjęciowej.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Jak dla mnie E najlepsze.
Rolnik jak wrócił to po CzaRmaXie pozostało ledwie wspomnienie![]()
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
o retyprzywołałeś we mnie wspomnienia młodości... uczyłam się takim jeździć a wciśnięcie sprzęgła to był prawdziwy wyczyn