Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Widzę, że udało mi się Was zanudzić brzydkimi kaczątkami hehe. No to teraz Was dobiję nudziarskimi ZACHODZIKAMI SŁOŃCA z SP320 haha
. Ale aby ubicie było totalne i maksymalne to oczywiście będą to ZACHODZIKI MORSKIE
465.
A.
B.
C.
D.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
unudziłam się setnie![]()
Czarmax, czy z Tobą na pewno wszystko w porządku? Tyle "tradycyjnych" zdjęć z rzędu...
Speki łatwo przerobić na Ir. Ładne foty pstrykają. 465A podoba mi się, jakby kto pytał![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
No i dogódź tu kobiałce
No czasami jest potrzebna odskocznia od mojej normalnej nienormalności aby stwierdzić, że to co u mnie normalne to i tak nie może być normalne hihi
One w ogóle robią ładne zdjęcia same z siebie w JPEG'ach a w IR'kach też widziałem i też są bardzo fajne. To był bardzo udany aparat oprócz prądożerności ale podobno jakiś akumulatorek załatwia sprawę pozytywnie![]()
To z łódeczką z ostatniej wrzutki ładne jest.Podoba mi się ,![]()
Można nawet ocenić hehe![]()
https://galeria.olympusclub.pl/displ...um=6333&pos=15
A ja poproszę nieco tego szronu z IRenek na wynos, byle dobrze zapakować, bo mam 30st w mieszkaniu i ledwo ciągnę...
A z ostatnich zachodów ten z kutrem mi się podoba, choć nie powinien, bo ma zdecydowanie zbyt ciepłą tonację![]()