Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
475. IR'enkowa panorama
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
widzę że zasmakowałeś w IR i naprawdę dobrze ci to wychodzi...![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
A dziękuję Szanowna Be_Be, że IR'enka przypadło Ci do gustu
476. Byłem dzisiaj świadkiem morskiej akcji ratowniczej gdzie podejmowano z morza pijanego uciekiniera do Szwecji na dmuchanym materacu. Facet się narąbał i dostał takiej zajawiki, że myślał, że to nadal komuna
Okręt wychodzi na akcję w pełne morze
Okręt płynie pełną parą do rozbitka bo ten z żalu, że dopiero minął falochrony zaczął spuszczać powietrze z materaca
Z pokładu okrętu startuje helikopter ratowniczy
Helikopter wraca po udanym podjęciu rozbitka wraz z jego materacem
Po całodziennej udanej akcji ratowniczej okręt nocą wraca do portu a tak na serio to IR'enka z Zukio 50mm 1,8
![]()
Piękna opowieść. Będą odznaczenia ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
O takiej akcji ratowniczej to w Telewizji chyba będą mówić.![]()
CzaRmaX - jak zwykle klasa sama dla siebiepozdrowienia!
Hehe mam nadzieję, że Was trochę rozbawiłem. Generalnie w planie miałem morską historyjkę ratowniczą ale troszkę inaczej. Zuiko 1,8 ładnie rysuje i zauważyłem, że dach mojego samochodu dzięki temu może fajnie za morze robić. Miałem przygotowanego ludzika Lego do historyjki a tu nagle wpadł latający robal no i zdążyłem mu cyknąć trzy fotki
. Żałuję, że nie miałem ustawionej innej głębi ostrości w analogowym Zuiko podpiętym do E-PL2 bo kiedy go podczepiłem to było ustawiane 1,8 a aparat i okręt dopiero co zdążyłem położyć na dachu oraz moment wcześniej zdążyłem ustawiłem ostrość, kiedy nadleciał gość a wiadomo, że robale tak szybko jak przylatują to i odlatują. No cóż......, trudno i szkoda, że na kombinowanie nie było czasu i ustrzeliłem go tak jak był, chociaż ostry na pewno wyszedłby bardziej efektownie
![]()
![]()