Zmiana czasu swietnie pokazana, a usmiech to taki trochę a la Munk![]()
Zmiana czasu swietnie pokazana, a usmiech to taki trochę a la Munk![]()
Ma być wesoło jakoś na smutno nie lubię![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
315. Z tego kawałka blachy mojej cytryny
Dorobiłem się swojego firmowego OKRĄGLAKA
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Hehe, ciekawy pomysł.
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
kurna rdzewieje Ci blacha, zobacz jakie fiolety Ci wychodzaalbo lakier zmieniales?
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Już kilka razy je zmieniałem bo pierwotnie było jedynie ze znaczkami na górze i na dole oraz granatowe okręgi były nieregularne. Potem też to zauważyłem, że mogłem inaczej zrobić napis ale późno już było i mi się nie chciało
Janeczek bo ja specjalnie prysnąłem roztworem z solą aby był taki myszowaty i bardziej PRO artystyczny
Pers bo ja lubię okrąglaczki już ich trochę nazbierałem ale szczerze to nie za często można coś znaleźć aby coś fajnego z tego wyszło
316. No to zostajemy w tematach nadal na okrągło i okrągłe foty z czymś nałożonym na obiektyw
Na okrągło w "DRAMIE"
Na okrągło nadal w "DRAMIE" tylko, że już pokojowo i bez ulicznych rozrób
A tu na okrągło moje blokowisko w "ZIARNISTYM FILMIE C-B"
Nadal na okrągło blokowisko ale trochę dokoloryzowane "POPciem i ARTem"
A tutaj na okrągło lasek bez żadnego filtra
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 4.04.13 o 01:56
Witam nie chce być nie miły i widzę że kombinujesz ostro. Ale myślę że lepiej by to wyszło gdybyś w czasie kombinowania nie zapominał o kadrze i czego zdjęcie aktualnie robisz .Bo tak samym pomysłem na zdjęcie ,niewiele zdziałasz. Pomysł i chęć jego realizacji OK. wykonanie słabo Panie niestety .Powodzenia w przyszłości.Ps może tym nieco pomogę polecam gorąco
Foty robię dla realizowania głupich pomysłów ale z każdej dobrej rady zawsze z miłą chęcią skorzystam
A co do ostatnie wrzutki to aby wyszła czarna ramka z dodatkową obwódką to musi być spełniony jeden warunek - w polu widzenia obiektywu lub na jego skraju musi być jakieś źródło światła bo inaczej wychodzi czarna okrągła winieta tak więc jest to sporym ograniczeniem. To co wrzuciłem jest 5'cioma fotami łącznie z 9'ciu, które z takim kółkiem zrobiłem więc następnym razem postaram się znaleźć coś lepszego do sfocenia![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 4.04.13 o 02:24
Największy potencjał widzę w tym pierwszym nocnym spojrzeniu przez dziurkę od klucza. Ale @macieknr1 ma trochę racji. Jakby tam jakieś morderstwo się działo, to dopiero by była fota![]()