282 najlepsze. Oj wiosna to naprawdę by sie przydała.
282 najlepsze. Oj wiosna to naprawdę by sie przydała.
Dawaj!![]()
Dopiero po północy bo teraz mam wyczerpany limit. Mnie śmieszy a jak jeszcze kogoś rozśmieszy to będzie fajnie
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
w poście 442 (autko) - najlepsze chyba to pierwsze - ładnie się słoneczko odbiło...
w poście 444 podoba mi się samotne drzewo nad rzeką (H)
446 - co to ma być? wodny świat? czy próbujesz podrabiać zdjęcia Moominka z Kambodży? "D" mi się popdoba
Polskie drogi - ładne, ładne![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.02.13 o 04:08
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
283. - fajnie wyszło, może tylko tak parę milimetrów więcej z prawej strony by się przydało![]()
15 kadrów jest ale zabrakło tych 2 lub 3 na kilka milimetrów. Może następnym razem zrobię od skrzyżowania do skrzyżowania
![]()
tak zrób![]()
Ta panorama to ciekawy pomysł![]()
Podziwiam głowę pełną pomysłów @CzaRmaX. 40 stron i ciągle próbujesz czegoś nowego. Z nowszych podoba mi się ballada o Kolumbie![]()