Zakręciłeś, że aż dla pewności usiadłem
Widzisz, ja wczoraj robiłem zdjęcie BUŁy, ale z drugiej "socrealistycznej strony".
Pozdr
Zakręciłeś, że aż dla pewności usiadłem
Widzisz, ja wczoraj robiłem zdjęcie BUŁy, ale z drugiej "socrealistycznej strony".
Pozdr
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
widzisz CzaRmaX - jak wstawiasz "normalne" foty to cisza, a jak zaczynasz po swojemu kręcić to jest odzew. Tak chyba wypełnia się misja artysty - by poruszyć widza, zainspirować go do poruszenia szarymi komórkamia i trzeba przyznać że coraz fajniej Ci te zawijasy wychodzą...
co do tych normalnych zdjęć:
112 - polska droga - temat kuszący ale w tym ujęciu kompozycja się chyba zwaliła - z lewej ściana drzew z prawej pusto
115 - ten X ze ścieżek - nie dało się go bardziej wyciągnąć? może trochę inny punkt widzenia? może trochę winiety żeby rogi zgubić?
117 - do fotolabu zanieść i do rodzinnego albumu wkleićbardzo fajna pamiątkowa fotka, będzie za 20 lat uśmiech na twarzy przywoływać
Te normalne to tak do końca normalne nie są ( prócz 177), po prostu te pokręcone lepsze robi 9albo bardziej się stara)
Na tym forum jest tyle fajnych, bardzo fajnych lub super zdjęć oraz tych złych i paskudnych też, że powiedziałam sobie z czym ja do ludzi? Z tym samym? Co za dużo to niezdrowo. Po pierwsze rzadko mam okazję robić normalne zdjęcia co widać po jakiś nocnych ekstremach z okien i z ręki z okna samochodu a po drugie czasami lubiłem wydziwniać fotki więc sobie pomyślałem, że może kogoś tym zainteresuje hihi
. Jan_S, Yamada ma rację, że nawet te foty ze spaceru nie są normalne bo z góry robiłem je z myślą jak tu najpaskudniej pokazać to, że żona wygoniła mnie na spacer w taką szarawicę hihi
ale z drugiej strony masz rację co do kadrów oraz z tym, że z tego zdjęcia z drogami krzyżującym się w x można coś więcej wyciągnąć
. Dawno już je wyrzuciłem z karty aparatu ale przerobię z tego co jest tutaj w wątku
115A z winietą
115B odkryłem przy okazji winiety fajny efekt
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
nie do pobicia jesteś , ale niech Ci tak zostanie...Zamieszczone przez CzaRmaX;893132.... Dawno już je wyrzuciłem z karty aparatu ale przerobię z tego co jest tutaj w wątku :)
115A z winietą
[ATTACH=CONFIG
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Apz bić się z nikim nie zamierzam hihi.
Ale żeby nie było, że same dziwadła strzelam to mam teraz w miarę dwa normalne zdjęcie no prawie normalne bo to panoramy a jakby nie patrzeć to panoramy też są jakimś odchyłem od normalnych fotek. Panoramy graffiti z murów parkingu strzeżonego. Tyle lat tamtędy przejeżdżam a dopiero za ostatnim razem to dostrzegłszy. Pewnie dla tego, że mur jest prostopadle do drogi ale przy samej drodze jest dobudówka z innego muru przez co częściowo zasłania tamtą ścianę
127. Ta panorama jest robiona z jednego miejsca.
128. Natomiast ta jest zrobiona zasadzie przesuwania się od prawej do lewej
Trochę łapy mi zgrabiały![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 10.12.12 o 13:30
Panoramy fajne i szacun za poświęcenie![]()