Strona 216 z 282 PierwszyPierwszy ... 116166206214215216217218226266 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.151 do 2.160 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    Paweł Ty jesteś forumowy pomysłowy Dobromir.
    W ramach "zaczarowanego ołówka" postaw Lorda Wadera na dachu auta i zrób mu fotkę jako ochroniarzowi.............przędzalni Grohmana
    Masz chłopie kapitalną fantazję, tak trzymaj.
    A tam, a tam, takie pierdoły mi się w głowie lgną czasami

Co do dzisiejszych działkowców świętujących działkę pod kreskę to miałem trzy wersje

Tą odrzuciłem z początku, znaczy ona byłaby dobra na ścianę w zastępstwie tych starych śłubniaków z przed ponad 50 lat wiszących u naszych dziadków

Długo zastanawiałem się natomiast nad dwoma wersjami poniżej

Normalnie jasną

I normalnie jasną z nałożonym kolorem zielonym, którą to zapodałem sobie w galeryjce

No i po długim namyśle doszedłem do wniosku, że wersja zielona jest chyba lepsza bo zieleń zawsze tak lekko psychodeliczni wpływa na foty

P.S.

Mam już pomysł na "GŁĘBOKIE GARDŁO" w wersji SW, tylko kto użyczy swojego gardła bo mi będzie trudno swit focie z pewnymi ustawieniami samemu strzelić
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	4.jpg
Wyświetleń:	139
Rozmiar:	227,2 KB
ID:	138781   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	5.jpg
Wyświetleń:	150
Rozmiar:	541,8 KB
ID:	138782   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	3.jpg
Wyświetleń:	141
Rozmiar:	200,8 KB
ID:	138780  
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 11.01.15 o 00:57
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Postanowiłem się zająć sztuką przez duże S bo w końcu prawie każdy telefon daje takie możliwość . Jak tego poniżej nie kumacie to znaczy, że jesteście................................ w normie bo ja też tego nie kumam a jeżeli jednak kumacie to znak, że czas wybrać się do psychiatry aby zdobyć sprawność na żółte papiery

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	6.jpg
Wyświetleń:	140
Rozmiar:	593,2 KB
ID:	138931   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	7.jpg
Wyświetleń:	157
Rozmiar:	964,6 KB
ID:	138932  
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Czekamy... bo to to zaledwie tła na folder do wystawy
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar And.N
    Siła reputacji
    270
    Moja galeria
    Foto #2152_(1), coś w sobie ma
    G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
    Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg

| OlyJedi Awatar kolba
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry, Lasowice
    Siła reputacji
    160
    Moja galeria
    Po raz kolejny gratuluje pomysłu i realizacji. Moje dzieci są fanami Twojej fotografii (niestety moje zdjęcia przegrywają z Twoimi opowieściami LEGO).
    E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
    http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Jedzie tramwaj z daleka, ojjjj z daleka bo aż z Lutomierska

Cytat Zamieszczone przez Jan_S Zobacz posta
    Czekamy... bo to to zaledwie tła na folder do wystawy
    Bo to jest sztuka przez wielkie S podkładowa

Cytat Zamieszczone przez andtor2 Zobacz posta
    Foto #2152_(1), coś w sobie ma
    Ma w sobie zebrę. Będąc teraz na okres świąteczny z rodziną nad morzem wynajmowaliśmy kwaterę o wystroju zebry - tu akurat była pościel ale były jeszcze obrazy z zebrami, statuetki zebr, kubki w zebrę....., jedynie co to srajtaśmy w zebrę brakowało, generalnie zacząłem wszystko widzieć w paski

Cytat Zamieszczone przez kolba Zobacz posta
    Po raz kolejny gratuluje pomysłu i realizacji. Moje dzieci są fanami Twojej fotografii (niestety moje zdjęcia przegrywają z Twoimi opowieściami LEGO).
    Jest mi ogromnie przyjemnie, że podoba się Twoim dzieciom moja radosna twórczość . Będę nieskromny i przyznam się, że słyszałem to już wiele razy, że czyjeś dzieci lubią oglądać te moje wynalazki
    Kolba a nie myślałeś czasami aby ze swoimi dziećmi pobawić się w takie foto dla czystej frajdy i radochy dzieciaków?

Nazwa:	SF.jpg
Wyświetleń:	110
Rozmiar:	283,0 KB
ID:	139102  

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Jako, że przy okazji moich ostatnich wynalazków ze STAR WARSAMI powstało więcej fot niż odtajniłem to teraz pokażę jeszcze kilka, które jakoś mi się tam podobały ale do niczego ich nie wykorzystałem. Oczywiście wersje w oprawie wolnej amerykanki

Nazwa:	Nota koryg.jpg
Wyświetleń:	111
Rozmiar:	432,6 KB
ID:	139105   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	NR11.jpg
Wyświetleń:	110
Rozmiar:	757,7 KB
ID:	139106   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SF.jpg
Wyświetleń:	111
Rozmiar:	309,7 KB
ID:	139107  

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Ta poprzednia wrzuta była ciekawsza. Tu przeszkadza mi podłoże ale nie wiem co z nim nie tak
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

| OlyJedi Awatar Rysiek_O
    Mieszka w
    47-364 Komorniki
    Siła reputacji
    312
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Jedzie tramwaj z daleka, ojjjj z daleka bo aż z Lutomierska
    Tramwaj w polu ciekawie się prezentuje.
    Rysiek_______________
    Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3

| OlyJedi Awatar kolba
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry, Lasowice
    Siła reputacji
    160
    Moja galeria
    Ja myślałem, że to pendolino. Nawet byłem zaskoczony, że tak ostro wyszedł bo musiał być *****.... krótki czas naświetlania bo to szybki pociąg jest.
    E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
    http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=