Ten widoczek przed ogórkiem naprawdę fajnie się prezentuje.
Trochę wiejskich klimatów w IR'enkach
542.
543 A
543 B
544.
555.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Fajny sprzęt rolniczy. Fajnie pokazany.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Tia ... Jakiś pomysł z tym ogórkiem jest
A może jeszcze jakie długie?
Pozdrawiam.
Wszystko to fajnie, fajnie kolegę pochwalić, a ja odnoszę takie wrażenie że po tym dłuższym odpoczynku od forum kolega CzaRmaX stracił co nieco werwy, mniej zgryzliwy się stał, złagodniał... nie wiem czy to dobrze
![]()
. Sorry że cię nie chwalę, i że może poczujesz się obrażony ale ja nie lubię ściemniać
, jak mi coś odpowiada to odpowiada, a jak nie to ściemniał nie będę. Maszynki mogą być
![]()
.
Pozwoliłem sobie na lekkiego moda bo MZ za dużo cyjanu było w 544 i się lekko gryzł z niebieskim
Tak jak byś auto color lub auto tone zrobił w PS
Jakoś nie bardzo wiem o co Tobie chodzi? Czyli co? Mam zacząć się kłócić, bić, gryźć, fikać, itd? Jakoś mi się nie chce - szkoda na to czasu i atłasu, niech inni to robią jak im się nudzi. Czy po prostu za mało głupich fot walę? Też mi się nie chce a może nie tyle co nie chce co nie mam czasu na jakieś fanaberie
Spoko luz każdy może sobie poprawiać i przeprawiać moje wypociny. Co do IR'enek to rawy można zrobić zawsze na kilka sposobów a potem nawet poprzez warstwy dobrze zamieszać. Jak na razie E-M10 z filtrem IR użyłem raz i za dużo powiedzieć nie mogę oprócz tego, że techniczne bajery są super przy IR ale co do rawów to na razie mam wrażenie, że albo dawno nimi się nie bawiłem albo gorzej się je obrabia niż te z E-PL2. Pobawię się jeszcze z kilka razy to będę wiedział
A tak w ogóle to chciałem się zapytać kto zgubił Porsche to nieco gorsze bo 928? Jeżeli temu co zgubił się przypomni, że je zagubił to niech pisze do mnie na PW i wtedy podam mu adres piaskownicy gdzie zaparkował![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 13.06.14 o 02:10
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Moja KoFFFFFFana Relanium - wybacz mi ale ja od samego początku Twojego pobytu na tym forum Twój nick na cele osobiste tak sobie przerobiłem i uprościłem. Lecz chyba nie jest źle bo w końcu Relanium uspokaja![]()
. Ale wracając do tematu mówisz i masz czyli mniej obcięty SPRZĘT hihi
![]()
556.
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 13.06.14 o 02:11