bardzo pomysłowe, niekiedy zabawne, fajne fotki,
fantazji i poświęconego czasu do ich zrobienia przez Ciebie nie można nie zauważyć![]()
bardzo pomysłowe, niekiedy zabawne, fajne fotki,
fantazji i poświęconego czasu do ich zrobienia przez Ciebie nie można nie zauważyć![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wasp predator? Że jego jakiś pradziad miał mezalians z pszczołą?Fajne 1205 ale ja wolę te postacie w jakiś bardziej mrocznych i industrialnych klimatach. O ile jeszcze Predi pasuje do dżungli to już Obcy niekoniecznie.
Skąd ty bierzesz te kozackie figurki?
Klimaty to może i by się znalazły gdyby jeszcze do tego czas się znalazł - niestety muszę korzystać z miejscówek, które mam pod ręką
Predziów to jest multum różnych wzorów, natomiast na rynku w danym momencie krążą takie jakie akurat NECA wypuszcza/produkcje. U nas tego jest mało i przeważnie na Allegro a termin wysyłki jest taki sam jak na AliExpres (sprzedaż na Allegro to w 95% pośrednictwo). Lepiej kupić na Alim bo przykładowo różnice w cenie wynoszą od 30 do 80 zł na sztuce a termin dostawy ten sam. Predzie mają różną ceny na Alim - średnio od 18 do 35 dolarów za sztukę w zależności który to model i czy jest nowością itd. Ale przykładowo na Alim kupujesz Predzia za 75-85 zł z przesyłką a u nas tego samego za 120 -140 zł plus przesyłka, czyli na Alim kupujesz dwa to trzeciego masz w gratisie jakbyś to samo zakupił przez Allegro. Cały czas sobie mówię, że nic więcej nie kupię a ostatnio zapodałem sobie fajnego Batmana za 55 zł. Chce sobie też dobrać jeszcze jednego Predzia (wygląda bardzo fotogenicznie) i Arnolda w pewnym ubraniu (są go trzy różne rodzaje z serii Predator). No i czekam na jeszcze jednego Predzia, którego zamówiłem (i jest zapłacony) w lipcu na pewnej polskiej stronie ale będzie dopiero dostępny w europejskiej dystrybucji w październiku (ta strona ma w miarę dobre ceny jeżeli chcesz mieć coś na zaraz i jest akurat dostępne, ponieważ różnica z Chinami to przeważnie 20 zł z wysyłką). No i na tej stronie muszę sobie zamówić pewien zestaw czaszek z kręgami gdyż kosztuje jakieś 109 zł z przesyłką a na Alim koło 45 dolarów, tylko, że będzie dostępny dopiero gdzieś koło listopada.
---------- Post dodany o 14:11 ---------- Poprzedni post był o 14:09 ----------
No i chodzi jeszcze za mną mocno T-800 z Terminatora z tą obrotową kosiarką![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Arni w ubraniu z Predatora 1 + kosiarka i predator - scena na działkę jak znalazł
Tu masz pierwszego lepszego linka linka - chodzi mi o tego pierwszego z lewej. Wygląda najlepiej ma fajny zestaw dodatków i najlepiej prezentuje się na różnych zdjęciach. On super wychodzi we wszelkiego rodzaju krzakach ale w zabudowie też sobie radzi
https://pl.aliexpress.com/item/Alien-vs-Predator-Arnold-Schwarzenegger-height-18cm-Joints-can-be-moving-hand-accidentally-film-model/32617505965.html?spm=2114.010208.3.1.ERtbYU&ws_ab_ test=searchweb201556_7,searchweb201602_2_10057_100 56_10065_10037_10068_10055_10054_10069_301_10059_1 0033_10058_10032_10073_10017_10070_10060_10061_100 52_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_1&btsid =05dfa2f8-34f2-4225-b412-cabd8f49585f
Tutaj masz T-800 z normalną giwerą ale jest wersja droższa z kosiarką
https://pl.aliexpress.com/item/7-18c...f-f12472928c60
---------- Post dodany o 14:21 ---------- Poprzedni post był o 14:20 ----------
A co do Arnolna to zapomniałem - jest też czwarta wersja jak był cały umorusany w błocie
---------- Post dodany o 14:31 ---------- Poprzedni post był o 14:21 ----------
Pokaże Wam co jeszcze za mną chodzi ale to chyba muszę sobie zrobić listę życzeń od różnych ludzi co chce dostać pod Choinkę bo inaczej zbankrutuje. To jest taka wersja Art ale figurki wyglądają odjazdowo i mają prawie po 30 cm wysokości, Predzie też są z tej serii ale jakoś mniej mi podchodzą
. Ale wiecie co? Znowu będzie super dostawać zabawki pod choinkę jak za dobrych dawnych czasów
https://pl.aliexpress.com/item/Play-...a-2762df34e0b8
https://pl.aliexpress.com/item/Play-...a-2762df34e0b8
Coming Soon to the Predator Reboot: Benicio Del Toro?
http://scifiaddicts.com/predator-reb...icio-del-toro/
![]()
Hehe byle jak najszybciej i nie kiczowato
1206. Coraz bardziej zaczyna mi się podobać zabawa z Live Composite. To tutaj musiało być złożone z dwóch kadrów - jeden z z samym podświetlonym samochodzikiem, a drugi z obcym i samochodzikiem. Na jeden raz się nie dało, ponieważ samochodzik ma przeszklony dach i przez niego oświetlałem wnętrze (gdyby był Obcy to przepaliłbym mu łapę)
![]()
Kolejne Alieniki
1207.
1208.
![]()
Takie tam sobie dziwadełka
1209.
1210.
![]()