Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Egzekucja w trzech wydaniach. Brak uchylnego ekranu i WI-FI do zdalnego sterowania puszką jednak bardziej mi doskwiera niż myślałem
1191.
1192.
1193.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Fanem Predatorów nigdy nie byłem, ale klimacik jest. No i E-PL2 daje radę, co w dobie hiper-bajer puszek niezmiernie cieszy.![]()
Już chyba kiedyś o tym pisaliśmy, że Ty nie przepadasz za Predziami a ja je uważam za jednej z najlepszy postaci wymyślonych na potrzeby przemysłu SF, razem z ich braćmi alienami. Każdy aparat ze wszystkim da radę, tylko wszelkiego rodzaju bajery ułatwiają życie
Teraz klika fot Snake Predatora plus Alienik
1194.
1195.
1196.
![]()
Egzekucja mi się podoba.
A i światło ładne i ta mgiełka super.![]()
1193 - jak kadr z filmu. Producenci powinni się do Ciebie zgłosić, zaoszczędzą na CGI![]()
Pomysłowość i realizacja pomysłu pierwsza klasa.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Egzekucja wymiata
CzaRmaX, a co ty właściwie jeszcze robisz w "zdjęciach początkujących"?