Strona 21 z 282 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta

128. Natomiast ta jest zrobiona zasadzie przesuwania się od prawej do lewej

Załącznik 76181

Trochę łapy mi zgrabiały
    Szkoda.Mogles od lewej do prawej.Mialbyc cos nowego,a tak powieliles innych.Kazdy dzis to od prawej do lewej-normalka.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Szkoda.Mogles od lewej do prawej.Mialbyc cos nowego,a tak powieliles innych.Kazdy dzis to od prawej do lewej-normalka.
    Bo to było z myślą abym szybciej do odpalonego samochodu potem trafił bo tam cieplutko było
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Bo to było z myślą abym szybciej do odpalonego samochodu potem trafił bo tam cieplutko było
    Dobrze, ze zdążyłeś, w końcu seria zdjęć była do zrobienia, że o przedkomputerowej mitrędze nie wspomnę...
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    o przedkomputerowej mitrędze nie wspomnę...
    Apz o tym mówisz?

127A.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	PANORAMA GRAFITTIb.jpg
Wyświetleń:	55
Rozmiar:	557,8 KB
ID:	76183
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

dzarro
    Gość

N. Jan_S, Yamada ma rację, że nawet te foty ze spaceru nie są normalne bo z góry robiłem je z myślą jak tu najpaskudniej pokazać to, że żona wygoniła mnie na spacer w taką szarawicę hihi ale z drugiej strony masz rację co do kadrów oraz z tym, że z tego zdjęcia z drogami krzyżującym się w x można coś więcej wyciągnąć . Dawno już je wyrzuciłem z karty aparatu ale przerobię z tego co jest tutaj w wątku
    To zdjęcie z drogami na krzyż - w wersji z winietą - jedno z ciekawszych od Ciebie. Dużo lepsze od tych tanich wygibasów w szopie - wybacz szczerość.

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria

... dzisiaj dotarłem do planety Uniwerkowo i wylądowałem w mieście BUŁ'a (czytaj Bibliotek Uniwersytetu Łódzkiego). Postanowiłem ją obfocić ...
    Bardzo wdzięczny obiekt
    120- troszkę więcej dbałości o symetrię i byłby doskonały kadr (a może jeszcze pozbyć się tego fragmentu po prawej, psującego symetrię? ). Obróbka nie bardzo mi podchodzi.
    125- świetnie pokazany szczegół.
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez dzarro Zobacz posta
    To zdjęcie z drogami na krzyż - w wersji z winietą - jedno z ciekawszych od Ciebie. Dużo lepsze od tych tanich wygibasów w szopie - wybacz szczerość.
    Nie mam czego wybaczać bo ja się nie gniewam, piszesz to co uważasz i bardzo fajnie i mnie to bardzo pasuje. Czasami coś wrzucę normalniejszego no ale ja lubię te z szopy wygibasy no i też nadal będę je uskuteczniał

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Helmut co do 120 to zgadzam się z Tobą w 100% i wiem to od samego początku no prawie od samego początku bo dopiero w samochodzie je przejrzałem jak łapy ugrzałem . Zdjęcie przy okazji sobie powtórzę lecz jak będzie cieplej bo gdy je robiłem to akurat odwoziłem żonę na uczelnię była godzina jakoś po 8 rano i -13 stopni a ja nie za ciepło ubrany. Przy tym zdjęciu już miałem lekko łapy zgrabiałe oraz robiłem je dodatkowo na ugiętych kolanach, patrząc z ukosa na ekran a i tak nie udało się w kadrze złapać narożników budynku no i myślami byłem już w ciepłym samochodzie. Pewnie lepiej wyszłoby z ziemi ale nie mam uchylnego ekranu. Przy obrócę w domu próbowałem jakoś nadrobić te niedociągnięcia symetrii ale ta nie symetria dolnego trójkąta w połączeniu z tą środkową rynną jest trochę ciężkawa do obejścia no i dodatkowo próbując wywalić tą lampę na tym trójkącie stwierdziłem, że nie warto bo jednak coś dodaje do tego zdjęcia. Efekty i próby prostowań mnie osobiście nie zadowalały więc zostawiłem zdjęcie jak jest i koniec końców stwierdziłem, że ograniczę się jedynie do moich dramatycznych/ciemnych tonacji, ponieważ je lubię. No i fakt, że może trzeba było wywalić prawą stronę ale jak powtórzę zdjęcie to wtedy to zrobię . A co do 125 to wczoraj się dopatrzyłem byka, którego odwaliłem przy dodawaniu nieba ale skoro to zdjęcie tu jest to niech już takie zostanie

Poniżej miniatury ordżinalesów

Dodając te miniatury tak zauważyłem, że moja obróbka w przypadku 125 dodatkowo uwidoczniła tą nie symetrię dolnego trójkąta ale co jak co nadal sam obróbka jak obróbka mi osobiście się podoba
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	a.jpg
Wyświetleń:	41
Rozmiar:	222,9 KB
ID:	76191   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	b.jpg
Wyświetleń:	35
Rozmiar:	222,6 KB
ID:	76192  
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 10.12.12 o 15:55

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jan_S Zobacz posta
    znaczy się wypracował swój styl
    Da mu ktoś plusa w moim imieniu? bo ja nie mogę
    dałem

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Świetnie tę BUŁ-ę obfotografowałeś.
    A "wariacje" - znakomite.Gratuluję i pozdraawiam.