http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmut co do 120 to zgadzam się z Tobą w 100% i wiem to od samego początku no prawie od samego początku bo dopiero w samochodzie je przejrzałem jak łapy ugrzałem. Zdjęcie przy okazji sobie powtórzę lecz jak będzie cieplej bo gdy je robiłem to akurat odwoziłem żonę na uczelnię była godzina jakoś po 8 rano i -13 stopni a ja nie za ciepło ubrany. Przy tym zdjęciu już miałem lekko łapy zgrabiałe oraz robiłem je dodatkowo na ugiętych kolanach, patrząc z ukosa na ekran a i tak nie udało się w kadrze złapać narożników budynku no i myślami byłem już w ciepłym samochodzie. Pewnie lepiej wyszłoby z ziemi ale nie mam uchylnego ekranu. Przy obrócę w domu próbowałem jakoś nadrobić te niedociągnięcia symetrii ale ta nie symetria dolnego trójkąta w połączeniu z tą środkową rynną jest trochę ciężkawa do obejścia no i dodatkowo próbując wywalić tą lampę na tym trójkącie stwierdziłem, że nie warto bo jednak coś dodaje do tego zdjęcia. Efekty i próby prostowań mnie osobiście nie zadowalały więc zostawiłem zdjęcie jak jest i koniec końców stwierdziłem, że ograniczę się jedynie do moich dramatycznych/ciemnych tonacji, ponieważ je lubię. No i fakt, że może trzeba było wywalić prawą stronę ale jak powtórzę zdjęcie to wtedy to zrobię
. A co do 125 to wczoraj się dopatrzyłem byka, którego odwaliłem przy dodawaniu nieba ale skoro to zdjęcie tu jest to niech już takie zostanie
Poniżej miniatury ordżinalesów
Dodając te miniatury tak zauważyłem, że moja obróbka w przypadku 125 dodatkowo uwidoczniła tą nie symetrię dolnego trójkąta ale co jak co nadal sam obróbka jak obróbka mi osobiście się podoba![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 10.12.12 o 15:55
Świetnie tę BUŁ-ę obfotografowałeś.
A "wariacje" - znakomite.Gratuluję i pozdraawiam.