Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 28.07.14 o 01:11
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
No ta M 5-tka super![]()
Co robi klikacz na dobry początek tygodnia? Odwiedza CzaRmaXaI od razu jest wesoło!
bo klikacz wie co dobre![]()
Cieszę się, że Was rozbawiam. Śmiech to zdrowie więc bądźcie jak najbardziej zdrowi
Mam nowego "MODELA" Porszawki, miałem kupić żółty ale coś mnie podkusiło na ten kolor.
Pierwsze foty na świeżo - ciężki z niego temat ale kto powiedział, że będzie leTTTTko
672. ZBIORÓWKA. Kolor złoty to efekt naturalny od innego oświetlenia, tylko felgi i światła przywróciłem do koloru w normalnym świetle.
A.
B.
C.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Trochę wg mnie za ciemno wyszły autka. Powinieneś sobie zrobić mini soft-boxy![]()
Pozdrawiam, Ewa
--- Najlepszy aparat to ten, który akurat mam przy sobie ---
C - najlepszy, proszę o odrobinę mgły (dymu) albo ognia z "rury"
![]()
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
To jest tak jak napisał Ahutta - bawi mnie takie cieniowanie. Mini softboxy nie są potrzebne równie dobrze można zastąpić je latarkami, iPadem itd
Ja wiem, że obiecałem, że dalszej części opowieści "Wyjdź przed szereg nie będzie" ale.......ale od czego są obietnice - OD TEGO ABY JE ŁAMAĆ. Wybaczcie dokręciłem dzisiaj kolejną cześć i mam nadzieję, że ostatnią tym razem![]()
673. "Wyjdź przed szereg" cz. V EPILOG
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 31.07.14 o 02:14
No i dobrze zrobiles, ze zlamales obietnice, bo mamy kolejne fajne zdjecie.
Choc zar papieros chyba sie nie lapie w GO, troche mi to przeszkadza, co nie zmienia faktu, ze kolejny bardzo dobry pomysl na zdjecie miales![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia