Wrzutka z autem podoba mi się. Najbardziej ostatnie. Korciłoby mnie jeszcze zrobić go z dołu, jak wystaje nad "przepaścią"![]()
Wrzutka z autem podoba mi się. Najbardziej ostatnie. Korciłoby mnie jeszcze zrobić go z dołu, jak wystaje nad "przepaścią"![]()
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Stan zastany z piaskownicy kiedy poszedłem tam z córką. Leżał sobie bidulek tak w piasku zapomniany przez kogoś to myślę sobie, chociaż fotę mu strzelę na pociechę![]()
No ok będę tak pisał u siebie w wątku i nigdzie tego nie będę roznosił po forum![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pobawiłem się w zoooooomowanko będąc dzisiaj w lesie korzystając z 12-50 i zoooomka elektrycznego (manuala nie ruszałem).
557.
558.
559.
560.
561.
Oraz pobawiłem się w nie pij więcej bo będziesz się kiwał do dołu i góry![]()
562.
563. I wersja z domieszką PS'a czyli mieszamy dwie foty
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
"klocki" (5) ciekawie wyglądają, pozostałe takie sobie.
Ostatnio edytowane przez robtor ; 15.06.14 o 21:25
557 doskonałe!!! wrzucanie tu pozostałych zdjęć mogłeś sobie podarować.
557 jest rewelacyjne, napatrzec sie nie moge.
Z pozostlaych, 559 nawet interesujace, troche mi sie z padajacym deszczem kojarzy
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Zdjęcia fajne ale po trzecim zdjęciu oczy dostają szału. Wy też tak mieliście?
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=