Byli minelo, zabrali juz dawno z tego co wiem, pomysla mial i szkoda, ze nie dali dokonczyc, trzeba się będzie na sesje zimowa wybrać![]()
pozdrowionka

Byli minelo, zabrali juz dawno z tego co wiem, pomysla mial i szkoda, ze nie dali dokonczyc, trzeba się będzie na sesje zimowa wybrać![]()
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Ok, wiem - mierżą Was moje foty i przeróbki ale hołdując swojej zasadzie zdjęć dziwnych, głupich i walniętych postanowiłem stworzyć następne "DZIEŁO" na miarę portali społecznościowych. Jak wiecie w dużej ilości takich portali jest coś takiego jak zdjęcie z telefonu więc postanowiłem stworzyć coś co najbardziej odda charakter czyli musiało by jak najbardziej zdjęciem z telefonu telefonicznego i nawet pachnieć telefonem tak więc:
80. Zdjęcie, zdjęcia pod telefonem ze zdjęciem wykonane telefonem HTC, które też na pulpicie miało to samo zdjęcie. Nie wiem czy jeszcze bardziej da się zrobić zdjęcie z telefonu tak oddające zdjęcie z telefonu
DISCO POLO FOTO RZĄDZI
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 22.11.12 o 22:47
Powinieneś się wziąć za ślubniaki. Kasa dobra, masz powołanie, na pewno trafisz w gusta ludzkości bardziej, niż ci co na siłę chcą taplać panny młode w bajorach![]()
Droga koleżanko ja Ci coś powiem. Życie je długie, szare i do pupy i trzeba je koloryzować, dawać uśmiech. Cenię Wasze wszystkie uwagi techniczne i to bardzo mocno - wierz mi. Jestem przekorny i tak robię i często za to po tyłku dostawałem ale uwielbiam jak ktoś dzięki mnie w tej monotonii się uśmiechnie. Dla mnie najlepszą zapłatą jest to, że ktoś mając zjeban...... dzień spojrzy na moja głupia fotę i się uśmiechnie czy to z zachwytu czy politowania ale zawsze trochę tym poprawi sobie dzień![]()

Czarus,
Normalnie FOTA na czasiedawaj dalej! I dzięki za umilanie mi dnia
![]()
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Hehe, nie ma sprawy coś tam durnego jeszcze wymyślę
81. No to teraz czas pocieniować
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.11.12 o 04:45
82. A tutaj zdjęcie, które swego czasu bardzo popsułem bo było robione z ręki i większa jego część była poruszona i pokrzywiona a że jakoś je lubię to zostało na twardzielu. Więc postanowiłem je jakoś trochę naprawić poprzez wyprostowanie budynków, wyostrzenie, kontrast, kolor selektywny a prawą najgorzej zjechaną część potraktowałem HDR'em.
![]()
Zauważyłem, że ostatnio z domu wychodzę o 15 załatwiam wszystko w biegu i niem jak zrobić dziennych fot aby zarzucić Was jakimiś badziewiami bo ciemno się szybko robi. Ale dzisiaj pojechałem o 1 w nocy do TES-CO więc sobie mówię a dowalę Wam nocne foty bo tak nudno czegoś nie poprzekręcać tylko cholera zapomniałem, że w samochodzie nie mam statywu więc wszystko waliłem z ręki, nogi biodra i okna nooooo sory resory raz śmietnik posłużył mi za statyw ale tej foty nie ma
No i żeby nie było nie będzie tylko fot colorowych bałło wpadających w czarny ale będą też te z rodzaju DISCO POLO FOTO LIVE
83. Aby nie było, że w TESCO się nie było
84; 85; 86 A potem sobie z TESCO wracałem i budynek INFOSYS'u sfotografowałem
87; 88 A następnie przejeżdżające ciężarówki mi się spodobały to też je sfotografowałem
89. Placowi Wolności też dzisiaj nie darowałem
90; 91. I fontannie z placu też się oberwało
92; 93. Haaaa, a za plecami Nowomiejska myślała, że się wywinie lecz próżne jej nadzieje były
94; 95; 96; 97. A że jeszcze Stary Rynek był po drodze to też mu i arkadom się z matrycy oberwało![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 24.11.12 o 10:10
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ