474. Ja tam widzę jakąś 4 nożną potwore z ogonem i macką z przodu i jakiś nie wyraźny zarys głowy z jednym okiem i uchem. Pani za parawanem wygląda interesująco.
474. Ja tam widzę jakąś 4 nożną potwore z ogonem i macką z przodu i jakiś nie wyraźny zarys głowy z jednym okiem i uchem. Pani za parawanem wygląda interesująco.
474 fajne. Tylko czemu temu czemuś na pierwszym planie tyłek się tak błyszczy?
Pozdr
Już tłumaczę - to coś w 474 na pierwszym planie, które wyszło jak czteronożny potwór to były dwie idące kobiety. Michał nie pamiętam co trzymała ta pierwsza kobieta ale wygląda to na łopatkę do piasku z metalową rączką i najprawdopodobniej tym było
476. Na prawdę miałem ogromnego lenia i nie chciało mi się aparatu wyciągać a szkoda bo IR'enki można byłoby fajne ustrzelić ale druga strona medalu, że najlepszy byłby do tego przerobiony aparat. To jeszcze kilka ustrzelonych IR'enek w temacie kolorystyki plaży z pozycji leżąc na lenia
A. Fajnie kolorystycznie wychodzą wszelkiego rodzaju parawany, namioty i stroje kąpielowe
B.
C.
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 20.08.13 o 11:44
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zapraszam na http://sabkon.blogspot.com/. Blog fotograficzny pokazujący znane i nieznane miejsca w Polsce i na świecie. Na blogu znajdziecie moje autorskie zdjęcia m.in. zamków, pałaców, muzeów, bunkrów, fortów, sztolni, tuneli, opuszczonych fabryk, cmentarzy oraz miejsc turystycznych. Prócz zdjęć każde miejsce zawiera wyczerpujący opis historyczny.
477. Spotkałem potwora w lesie. Stworek potworek zwany Żulik Żygulik wdzięcznie zapozował do leśnego streeta
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Stworek fajny - przypomina mi jedną fotę którą strzeliłem daaawno temu w Łagiewnikach. Niestety - może zgorszyć tych mniej wrażliwych![]()
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
"...może zgorszyć tych mniej wrażliwych"
Proszę pokazać, to musi być dobre,, ci bardziej wrażliwi zamkną oczy i nie będą patrzeć.
Stworek leśny ładnie wypatrzony, mi się podoba. Przyjemne rozmycie tła również.![]()
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
474. zachęca do obejrzenia innych wariacji. Ale nie z parawanami, coś bardziej w stronę tej zwiewnej pani.