Ludziów jeszcze nie wstawiałem to czas najwyższy
73.
![]()
trochę dziwna poza, ale moim zdaniem zdjęcie broni się kolorami...
... Ale i tak dostaniesz pewnie od kogoś naganę bo zapomniałeś że "bez oświetlenia rembrantowskiego nie ma portretu"
pozdrowienia dla modelki![]()
Nawet nie wiedziałem co to jest to "światło rembrandtowskie" ale właśnie doczytałem i już chyba wiem. Hmmmm jakby to powiedzieć - ja kompletnie nic nie wiem w tym temacie o pozach, świetle i w ogóle nic
. Co do światła to ja jedynie posiadam albo nasze słoneczko albo lampę FL36 i to jedynie właściwie z możliwością jej bytności w stopce aparatu no i jeszcze PS mam
![]()
P.S.
Ok, pozdrowię![]()
Hej
Widać, że sporo eksperymentujesz.To oklejone autko mnie rozwaliło.
![]()
Ogólnie wydaje mi się, że trochę zbyt mocno są te zdjęcia nasycone. Niektóre naprawdę wręcz biją po oczach. Luksfery wyszły ciekawe. I Dzarro ma trochę racji - selekcjonuj to, co chcesz pokazać, bo po jakimś czasie ludzie się po prostu znudzą i choćbyś wstawił zdjęcie z NG, przestaną tutaj zaglądać. Nie chodzi przecież o ilość, a o jakość.
pozdrawiam
Czarus,
Zonka? Fana, dwaj jeszcze![]()
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Ostatnio edytowane przez Ania_ ; 20.11.12 o 21:17 Powód: usunięcie zdjęć
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jeszcze jedno - dziwna bo na takiej dużej huśtawce ogrodowej
Mam prośbę czy możesz na którymś przykładzie o tym nasyceniu coś więcej mi napisać? Z góry thx
Miło mi, że taka przeróbka przypadła Wam do gustu
No żonka, żonka - na kogoś innego do zdjęcia będącego akurat pod ręką nie mogę liczyć oprócz żony i córki.
74. No to jeszcze jedno zdjęcie z żoną. Żona jest przerobiona/zrobiona (dziwnie to brzmi) z wielu słów swojego imienia
. Zdjęcie pochodzi z Olka SP 320 i jest tak jak było z żoną na tle morza - w załączniku też oryginał.
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie