Strona 227 z 282 PierwszyPierwszy ... 127177217225226227228229237277 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.261 do 2.270 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Careme Zobacz posta
    Ja jednak wolę zdjęcia z ludzkikami - np. takie jak w dziale zegarki, gdzie ciemna strona mocy czas-omierz kradnie
    Ludziki, ludziki - no ile można tez muszą dostać wolne więc wygrzebałem jakieś przerywniki z bardzo niedostępnych czeluści twardziela

Ale skoro chcesz ludziki to proszę bardzo - trochę inaczej hihi

769. BADUM, BADUM hehe

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	NR2.jpg
Wyświetleń:	212
Rozmiar:	185,4 KB
ID:	141878  
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar Careme
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    82
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez czarmax Zobacz posta
    ludziki, ludziki - no ile można tez muszą dostać wolne więc wygrzebałem jakieś przerywniki z bardzo niedostępnych czeluści twardziela :d

ale skoro chcesz ludziki to proszę bardzo - trochę inaczej hihi :d

769. Badum, badum hehe

super!!! :
    XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.

Mieszka w
    Przed Dolinką Będkowską
    Siła reputacji
    215
    Moja galeria
    "La linea" - można jeszcze znaleźć i pooglądać na Youtube.
    "Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
    Fuji X-T3 + XZ-2

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    770. Fota z przesłaniem, czyli - ODPIER...... się od fetyszystów

771. Fota z przyszłości, czyli jak będzie wyglądał Orlen na Marsie . Fota pochodzi z marsjańskiego łazika C4

Foty oczywiście z telefonu na pohybel szumofobom

Cytat Zamieszczone przez DeWuTe Zobacz posta
    "La linea" - można jeszcze znaleźć i pooglądać na Youtube.
    Oj kochałem ten film w latach 70'tych będąc małym smrodem . Teraz jestem dużym smrodem
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	NR11.jpg
Wyświetleń:	185
Rozmiar:	332,1 KB
ID:	142451   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P2150770.jpg
Wyświetleń:	192
Rozmiar:	462,8 KB
ID:	142452  
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 7.03.15 o 03:13
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar glee
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    będą hot-dogi z akceptowalną zawartością mięsa w mięsie i kjafka i niesmiertelne "polecam płyn do spryskiwaczy" : D
    Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
    Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
    http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem

barmichal76
    Gość
    Na 770 chyba palec ci się pomylił

Mieszka w
    Przed Dolinką Będkowską
    Siła reputacji
    215
    Moja galeria
    Jeśli można to zapytam - gdzie kolejne fotki?
    Czyżby Wena albo Muza opuściła Autora?
    Proszę o jeszcze; toż apetyt rośnie w mierę jedzenia (widzenia).
    "Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
    Fuji X-T3 + XZ-2

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez DeWuTe Zobacz posta
    Jeśli można to zapytam - gdzie kolejne fotki?
    Czyżby Wena albo Muza opuściła Autora?
    Proszę o jeszcze; toż apetyt rośnie w mierę jedzenia (widzenia).
    No chyba zostanę fanem odwiedzającego mój wątek hihi . Zrobiło mi się MIŁO hihi

Pomysły to są ale nie są na tyle ciężkie aby przeważyć szale na swoją stronę w stosunku do tego co muszę obecnie robić. No i ostatnio chadza za mną jakieś "wqu i rwienie" tak więc nie chce mi się tym bardziej głupot trzaskać. Ale puszkę z której można dzwonić zawsze przy sobie noszę, baaaaaaaa nawet mam zawsze przy sobie trzy puszki telefoniczne - bo ja przecież PRO jestem

Jak mnie odpuści to sklecę jakieś pierdu, pierdu

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    772. Taka wycinanka na szybciutko (co widać) - Winietka inaczej

Nazwa:	P2150770.jpg
Wyświetleń:	142
Rozmiar:	352,7 KB
ID:	143009  

Mieszka w
    Przed Dolinką Będkowską
    Siła reputacji
    215
    Moja galeria
    Noo, jak miło, że tak szybko się odezwałeś. Cieszy że to tylko chwilowa przerwa, i że są pomysły.
    Nic na siłę, idzie wiosna to może coś nowego wykiełkuje i się rozwinie pod wiosennym słońcem.
    Ostatnie zdjęcie sympatyczne - odbicia są też wielkim tematem do odkrycia i twórczego przetworzenia.
    Fuji X-T3 + XZ-2