Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
"La linea" - można jeszcze znaleźć i pooglądać na Youtube.
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
770. Fota z przesłaniem, czyli - ODPIER...... się od fetyszystów
771. Fota z przyszłości, czyli jak będzie wyglądał Orlen na Marsie. Fota pochodzi z marsjańskiego łazika C4
Foty oczywiście z telefonu na pohybel szumofobom
Oj kochałem ten film w latach 70'tych będąc małym smrodem. Teraz jestem dużym smrodem
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 7.03.15 o 03:13
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
będą hot-dogi z akceptowalną zawartością mięsa w mięsie i kjafka i niesmiertelne "polecam płyn do spryskiwaczy" : D![]()
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Na 770 chyba palec ci się pomylił![]()
Jeśli można to zapytam - gdzie kolejne fotki?
Czyżby Wena albo Muza opuściła Autora?
Proszę o jeszcze; toż apetyt rośnie w mierę jedzenia (widzenia).![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
No chyba zostanę fanem odwiedzającego mój wątek hihi. Zrobiło mi się MIŁO hihi
Pomysły to są ale nie są na tyle ciężkie aby przeważyć szale na swoją stronę w stosunku do tego co muszę obecnie robić. No i ostatnio chadza za mną jakieś "wqu i rwienie" tak więc nie chce mi się tym bardziej głupot trzaskać. Ale puszkę z której można dzwonić zawsze przy sobie noszę, baaaaaaaa nawet mam zawsze przy sobie trzy puszki telefoniczne - bo ja przecież PRO jestem
Jak mnie odpuści to sklecę jakieś pierdu, pierdu![]()
772. Taka wycinanka na szybciutko (co widać) - Winietka inaczej
![]()
Noo, jak miło, że tak szybko się odezwałeś. Cieszy że to tylko chwilowa przerwa, i że są pomysły.
Nic na siłę, idzie wiosna to może coś nowego wykiełkuje i się rozwinie pod wiosennym słońcem.
Ostatnie zdjęcie sympatyczne - odbicia są też wielkim tematem do odkrycia i twórczego przetworzenia.
Fuji X-T3 + XZ-2