OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Spróbować zawsze warto![]()
The question is, who cares?
Tu przenoszę posty nie na temat.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Chcialbyś głosować FM? Zawsze można włączyć ankietę i ustalić nagrodę publiczności, jeśli o to chodzi. Nawet dzisiaj za styczeń. Nie ma sprawy.
Co do wątka, sądząc po przyjęciu - nie bardzo jest co publikować, przynajmniej do czasu aż można będzie odzyskać jedno ze zwycięskich zdjęć, które na wskutek osobistych działań autora znalazło się w niebycie, a kopię jego już wyrzuciłem już od siebie.Godne jest tylko samowybieralne jury, które wybrało zdjęcie roku, wątek o onym zdjęciu jakoś przepadł bez wieści...
Ostatnio edytowane przez apz ; 19.02.14 o 14:18
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
FM ma dziwną formułę, nie zamierzam głosować a swoje zdjęcia zgłoszone będę wycofywał jak to już raz uczyniłem. Zdziwiło mnie tylko to co się stało ze zdjęciem roku. Jeżeli na tym forum w tym roku nie było lepszych zdjęć, to chyba fotograficznie przeniosę się gdzie indziej. Jest to tylko moje zdanie ale w "znikniętym" wątku nikt jakoś się nie odezwał.
Co do kalendarza, myślę, że sposób jego przygotowania z roku 2012/2013 był najlepszy z możliwych. Kalendarz mam na ścianie do dziś![]()
Ostatnio edytowane przez adambieg ; 19.02.14 o 14:21
Uważam, że formuła zgłaszania cudzych zdjęć przez innych jest taka sobie. Z kilku moich zdjęć sam zgłosiłbym do jakiegokolwiek konkursu może dwa, reszty niekoniecznie. Wybór jednego zdjęcia od makro przez podwodne na ciemno-burym artyźmie też jest taki sobie.
OlyRulez nie będzie już kontynuowany?
---------- Post dodany o 13:43 ---------- Poprzedni post był o 13:42 ----------
Dziekuję ale nie skorzystam z zaproszenia w związku z tym co napisałem powyżej.