Strona 14 z 29 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 287

Wątek: Luźne gadki o konkursie Fotografia Miesiąca.

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

Lużne gadki - rózne

Cytat Zamieszczone przez aga1997 Zobacz posta
    moje własne zdjęcie
    Punkt z regulaminu :
    "Klubowicz nie może zgłaszać własnych fotografii."
    OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy .
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło
    || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Odp: Fotografia Grudnia 2013r. - wątek do zglaszania fotografii

Spróbować zawsze warto
    The question is, who cares?

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Lużne gadki - rózne

Tu przenoszę posty nie na temat.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Odp: Kalendarz klubowy 2014

Cytat Zamieszczone przez adambieg Zobacz posta
    Godne jest tylko samowybieralne jury, które wybrało zdjęcie roku,
    A nie bierzesz pod uwage,ze co niektorzy nie sami sie wybrali tylko zostali poproszeni do uczestnictwa w zabawie?Bardzo chetnie oddam Ci paleczke.Posmakowac sam mozesz jak smakuje odgnieciony pomidor i nadpsuty ogorek.A jesc trzeba.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar adambieg
    Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    110
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    A nie bierzesz pod uwage,ze co niektorzy nie sami sie wybrali tylko zostali poproszeni do uczestnictwa w zabawie?Bardzo chetnie oddam Ci paleczke.Posmakowac sam mozesz jak smakuje odgnieciony pomidor i nadpsuty ogorek.A jesc trzeba.
    Nie kwestionuję ogromu pracy związanej z comiesięcznym wyborem zdjęć. Brak tylko informacji jak to wszystko działa a już zdjęcie roku był dla mnie bardzo zastanawiające. Zresztą ktoś chyba się zorientował, że odbiór tej sytuacji jest cokolwiek chłodny. Wątek zniknął.

Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Popieram. Niestety na naszym forum, w pewnych kręgach panuje przekonanie, że forumowicze niegodni są oceniać zdjęcia.
    Chcialbyś głosować FM? Zawsze można włączyć ankietę i ustalić nagrodę publiczności, jeśli o to chodzi. Nawet dzisiaj za styczeń. Nie ma sprawy.

Godne jest tylko samowybieralne jury, które wybrało zdjęcie roku, wątek o onym zdjęciu jakoś przepadł bez wieści...
    Co do wątka, sądząc po przyjęciu - nie bardzo jest co publikować, przynajmniej do czasu aż można będzie odzyskać jedno ze zwycięskich zdjęć, które na wskutek osobistych działań autora znalazło się w niebycie, a kopię jego już wyrzuciłem już od siebie.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 19.02.14 o 14:18
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    110
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Chcialbyś głosować FM? Zawsze można włączyć ankietę i ustalić nagrodę publiczności, jeśli o to chodzi. Nawet dzisiaj za styczeń. Nie ma sprawy.

Co do wątka, sądząc po przyjęciu - nie bardzo jest co publikować, przynajmniej do czasu aż można będzie odzyskać jedno ze zwycięskich zdjęć, które na wskutek osobistych działań autora znalazło się w niebycie, a kopię jego już wyrzuciłem już od siebie.
    FM ma dziwną formułę, nie zamierzam głosować a swoje zdjęcia zgłoszone będę wycofywał jak to już raz uczyniłem. Zdziwiło mnie tylko to co się stało ze zdjęciem roku. Jeżeli na tym forum w tym roku nie było lepszych zdjęć, to chyba fotograficznie przeniosę się gdzie indziej. Jest to tylko moje zdanie ale w "znikniętym" wątku nikt jakoś się nie odezwał.

Co do kalendarza, myślę, że sposób jego przygotowania z roku 2012/2013 był najlepszy z możliwych. Kalendarz mam na ścianie do dziś

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

FM ma dziwną formułę, nie zamierzam głosować a swoje zdjęcia zgłoszone będę wycofywał jak to już raz uczyniłem.
    A dlaczego nie chcesz się z nami bawić?

Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Już wysłałem zaproszenie do Jury, może warto to coś obejrzeć od środka przed zdecydowaną krytyką.

Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    110
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Uważam, że formuła zgłaszania cudzych zdjęć przez innych jest taka sobie. Z kilku moich zdjęć sam zgłosiłbym do jakiegokolwiek konkursu może dwa, reszty niekoniecznie. Wybór jednego zdjęcia od makro przez podwodne na ciemno-burym artyźmie też jest taki sobie.
    OlyRulez nie będzie już kontynuowany?

---------- Post dodany o 13:43 ---------- Poprzedni post był o 13:42 ----------

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Już wysłałem zaproszenie do Jury, może warto to coś obejrzeć od środka przed zdecydowaną krytyką.
    Dziekuję ale nie skorzystam z zaproszenia w związku z tym co napisałem powyżej.