Jak na połowę miesiąca to zgłoszeń nie jest zbyt dużo. W dodatku nieliczne osoby zdjęcia zgłaszają - więc może się okazać, że finalna stawka będzie wypadkową gustów +/- 10 forumowiczów. Z tego względu ja na razie się wstrzymałem z dalszymi zgłoszeniami choć widzę nowe ciekawe kandydatury. Może jakąś propagandę trzeba wprowadzić - jak z kalendarzem?
Nie ma dużej liczby zgłoszeń?
Wręcz przeciwne odczucia mam...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ja czekam do końca miesiąca. Odnotowuję sobie co ciekawsze zdjęcia, ale najlepsze podam dopiero, jako zobaczę wszystkie.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
W tym wątku zgłaszamy swoje propozycje do Fotografii Grudnia 2012 spośród fotografii opublikowanych na forum od 01.12.2012 do 31.12.2012r.
Tutaj proszę tylko zgłaszać linki i autorów.
Zakończenie zbierania propozycji to 24.00 07.01.2013r. Zatem ok. 2 tygodni po Końcu Swiata.
Wątek z "Luźnymi Gadkami..." pozostaje ten sam.,
Zapraszam do uczestnictwa w Grudniowej edycji.
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Zapraszam do wymiany uwag na temat bieżącej Grudniowej Edycji Konkursu.
AP.
Ok, miesiąc minął, więc trzeba wytypować zdjęcie. Dobrze, że mam czas do 7-go
Nie tak. Do siódmego są zgłoszenia, typowanie jest do 14-stego.
Ostatnio edytowane przez apz ; 2.12.12 o 01:50
No przecież się poprawiłemAle miałem na myśli zgłoszenie zdjęcia, prawie się nie pomyliłem
![]()