|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
fajna sprawa, podziękowania dla wszystkich, którzy przyłożyli się do powstania konkursu
Supcio! Czekałem na coś takiego.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Czy aby wybór 10 zdjęć, przy ustalonej punktacji za 10-te zdjęcie ; 0pkt, ma sens? Może poprzestać na 9 zdjęciach, lub zmienić punktację?
Pozdrawiam
Wszystko jest trudne nim stanie się łatwe...
E-520, ZD 14-42, 14-45, 40-150, 70-300
Każdy z Jurorów daje swoją punktację i kieruje się swoimi gustami. Zgłoszenie w dziesiątce daje możliwość propozycji do wyróżnień w kategoriach. I nie żebym był przesądny - nie lubię 13-nastek.
Poza tym zawsze jest to okazja do złożenia gratulacji autorowi fotografii, która został zauważona.
Nigdy nie jest za wiele dobrej nowiny, a i odrobina przyjemności zawsze się przyda na dobry dzień...
Pozdrawiam AP.
PS. Po dwóch edycjach przejrzymy co się sprawdziło, a co nie i będziemy modyfikować regulamin, Dziękuję za uwagę.
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.11.12 o 03:29
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wszelkie uwagi o konkursie, zdjęciach i regulaminie konkursu, proszę umieszczać tutaj.
Wątek jest moderowany.
Zapraszam AP.
PS.Hadesowi jestem winien opłatę licencyjną za pomysł tytułu wątka.
PS2. Zgłaszanie fotografii:https://forum.olympusclub.pl/threads/84787-Fotografia-Listopada-2012-wątek-do-zgłoszeń-propozycji.?p=874967&viewfull=1#post874967
Regulamin konkursu:https://forum.olympusclub.pl/threads...l=1#post872872
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.11.12 o 03:06
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Zdaje się, że się uzbiera tych propozycji sporo. Może przydałaby się jakaś tabelka z propozycjami. Żeby się nie dublować.
Bardzo mnie ucieszyło, że konkurs działa i trzymam kciuki by się kręcił jak najdłużej. Ostatnio tyle się dzieje na forum![]()
Chciałbym pogratulować osobom, które już 2 listopada wiedzą, jakie jest wg nich najlepsze zdjęcie tego miesiącaSam też chciałbym wiedzieć, ale chyba jednak będę musiał poczekać do 30-go.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb