Ostatnio edytowane przez apz ; 21.01.13 o 02:51
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
JURY rozpoczęło prace.
Z małym opóźnieniem w tym miesiącu. W kolejnych edycjach część prac przygotowawczych zostanie zautomatyzowana, zatem nie będzie wymagała dodatkowego nakładu pracy i czasu jej poświęconego.
Składam publiczne podziękowania dla Hadesa za formularz do głosowania i pomysły na automatyzację konkursu.
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Pojawiło się kilka ciekawych kadrów, więc dokonałem zgłoszenia i hop do góry![]()
Nie zapominajcie o FM! Podbijany!
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.02.13 o 09:54
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.02.13 o 21:43
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
pozwolę sobie tut wrzucić linka, bo zakładanie nowego wątku mogło by zostać nazwane nadużyciem
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/poznan/zrobil-zdjecie-komorka-trafi-do-galerii-w-usa,5410616,13641076,artykul-fotoreportaz-duzy.html
Przeniesiony do własciwego wątka./apz
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.02.13 o 22:02
e-pl3
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Do 07.02. zgłaszamy tutaj propozycje do oceny dla Jury spośród zdjęć opublikowanych od 01 - 31.01.2013r.
Przeniesione tu z wątku FM Stycznia /apz
Ostatnio edytowane przez apz ; 19.02.13 o 02:52