E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Formularz z pewnością wiele ułatwił, jednak w poprzedniej formie, wpisując post w tym wątku automatycznie pojawiał się on na pierwszej stronie w "ostatnich postach" i była to taka przypominajka, przynajmniej dla mnie. Trzeba będzie po prostu podbijać wątek.
Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jak już jest formularz to może połączyć ten wątek i luźne gadki?
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Zapraszam do wstawiania zdjęć na forum i jako propozycje do Fotografii miesiąca.
Kolejna moja propozycja. Autor Jaack.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A dodałem sobie kolejne i hop do góry![]()
Ja też dodałam - dzięki za przypomnienie.
Wydaje mi się, że dobrze by było wpisywać się do tego wątku, bo samo dodanie zdjęcia sprawia wrażenie, że projekt umarł był![]()
Dodałem trzy propozycje, każda zupełnie z innej bajki
Wątek rano i wieczorem trzeba przypominać.
Jest, jest w tym styczniowym rozdaniu trochę fotografii, na które warto zagłosować![]()