Strona 21 z 29 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 287

Wątek: Luźne gadki o konkursie Fotografia Miesiąca.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    242
    Moja galeria

Odp: Luźne gadki o konkursie Fotografia Miesiąca.

Pytanie pozakonkursowe: kto zgadnie, kim jest ten brzydal z teledysku Pudelsów?
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Maciek no jest wałkowanie Ty kontra forum bo sam zacząłeś to wałkowanie. Zasady są proste, że ktoś zgłasza czyjeś zdjęcie i tego trzeba się trzymać. Ktoś wcześniej napisał, że zawsze możesz kogoś poprosić aby Ciebie zgłosił i na pewno takie osoby się znajdą a potem głosujący zweryfikują i tak to zgłoszenie (dawno mnie na forum nie było ale chyba teraz wszystko opiera się na głosowaniu forumowiczów - do końca nie wiem bo zagłosowałem ale w regulamin nie patrzyłem). Przytoczyłeś kogoś wypowiedz o specyfice forum (nawet wiem kogo) i ja przyznaje temu rację.........ale że w przyrodzie nic nie ginie to Ty też masz swoją własną specyfikę w wielu sprawach więc dla mnie to trochę przypomina sytuację z bajki gdzie kocioł przyganiał garnkowi
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    200
    Moja galeria

No ale ja nie rozumiem jednej rzeczy.
    Skoro jest jasny i klarowny regulamin to w czym rzecz?
    Jak mi sie nie podoba to zabieram zabawki i wychodze, albo wogole nie wchodze widzac co jest grane...
    Ale zeby zmieniac regulamin? no to juz jest MEGA ROTLF!!!!!

p.s. Czy na jakims konkursie pokroju Grand press, czy inny National G. tez uczestniczy wnosza w trakcie jego trwania i zmiane zasad? Mi sie chyba wydaje, ze jednak nie.....

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    286
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Róbmy swoje - wstawiajmy fajne zdjęcia, zgłaszajmy najlepsze zdjęcia kolegów, głosujmy
    WielbięCię!
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    242
    Moja galeria

Osobiście uważam, że wymóg zgłaszania tylko nie swoich zdjęć jest niepotrzebny. Jeśli ktoś uważa, że zrobił dobre zdjęcie i chce wziąć udział w konkursie, to sprawda powinna być prosta jak konstrukcja cepa - wysyła fotkę i tyle. Po co kombinować i zawracać innym d***, prosząc ich o podesłanie zdjęcia? Może jeszcze przy tym kupczyć i wchodzić w układy typu "ty wyślij moje, a ja wyślę twoje"? Nie komplikujmy sobie życia.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar macieknr1
    Mieszka w
    DUBLIN ( Polakowo )
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Osobiście uważam, że wymóg zgłaszania tylko nie swoich zdjęć jest niepotrzebny. Jeśli ktoś uważa, że zrobił dobre zdjęcie i chce wziąć udział w konkursie, to sprawda powinna być prosta jak konstrukcja cepa - wysyła fotkę i tyle. Po co kombinować i zawracać innym d***, prosząc ich o podesłanie zdjęcia? Może jeszcze przy tym kupczyć i wchodzić w układy typu "ty wyślij moje, a ja wyślę twoje"? Nie komplikujmy sobie życia.
    Dziekuje a jednak ktos mnie zrozumial ufff

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Odp: Fotografia Maja 2014r.-nagroda klubowiczów.

Cytat Zamieszczone przez macieknr1 Zobacz posta
    Widze ze teraz bedzie walka ja kontra forum ty wiesz lepie co chcialem osiagnac. A skoro mowa o innych forach latwo to porownac gdzie i jak to dziala.A do calej reszty twojej wypowiedzi nawet nie mam ochoty juz sie odnosic przeginacie kolego.
    Nie będzie walki, rozumiem jest różnica pogladów. Różnicę szanuję , za wyrażenie opinii dziękuję.

Będę w razie potrzeby moderować.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

Osobiście uważam, że wymóg zgłaszania tylko nie swoich zdjęć jest niepotrzebny.
    A ja jak zwykle uruchamiam wyobraźnię i widzę 5 świeżozarejestrowanych forumowiczów, którzy pragną podzielić się swą radosną twórczością ze świeżo nabytego aparatu i wrzucają serię radosnych bobasów/radosnych zdjęć pourlopowych i zbliżeń kwiatka w doniczce.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar macieknr1
    Mieszka w
    DUBLIN ( Polakowo )
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    A ja jak zwykle uruchamiam wyobraźnię i widzę 5 świeżo zarejestrowanych forumowiczów, którzy pragną podzielić się swą radosną twórczością ze świeżo nabytego aparatu i wrzucają serię radosnych bobasów/radosnych zdjęć pourlopowych i zbliżeń kwiatka w doniczce.
    Jestem tu od 2010 i wydaje mi sie ze ludzi nam ubywa, niz przybywa, ubywa znakomitych ludzi i ich prac a nowych mało na horyzoncie niestety.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 18.06.14 o 10:39 Powód: ortografia...

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Można nie kombinować i nie kupczyć przy tym...

Osobiście nie popieram takich zachowań. Można fotografią przekonywać oglądającego by zechciał popełnić dodatkowy wysiłek.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro