Pytanie pozakonkursowe: kto zgadnie, kim jest ten brzydal z teledysku Pudelsów?![]()
Pytanie pozakonkursowe: kto zgadnie, kim jest ten brzydal z teledysku Pudelsów?![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Maciek no jest wałkowanie Ty kontra forum bo sam zacząłeś to wałkowanie. Zasady są proste, że ktoś zgłasza czyjeś zdjęcie i tego trzeba się trzymać. Ktoś wcześniej napisał, że zawsze możesz kogoś poprosić aby Ciebie zgłosił i na pewno takie osoby się znajdą a potem głosujący zweryfikują i tak to zgłoszenie (dawno mnie na forum nie było ale chyba teraz wszystko opiera się na głosowaniu forumowiczów - do końca nie wiem bo zagłosowałem ale w regulamin nie patrzyłem). Przytoczyłeś kogoś wypowiedz o specyfice forum (nawet wiem kogo) i ja przyznaje temu rację.........ale że w przyrodzie nic nie ginie to Ty też masz swoją własną specyfikę w wielu sprawach więc dla mnie to trochę przypomina sytuację z bajki gdzie kocioł przyganiał garnkowi![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
No ale ja nie rozumiem jednej rzeczy.
Skoro jest jasny i klarowny regulamin to w czym rzecz?
Jak mi sie nie podoba to zabieram zabawki i wychodze, albo wogole nie wchodze widzac co jest grane...
Ale zeby zmieniac regulamin? no to juz jest MEGA ROTLF!!!!!
p.s. Czy na jakims konkursie pokroju Grand press, czy inny National G. tez uczestniczy wnosza w trakcie jego trwania i zmiane zasad? Mi sie chyba wydaje, ze jednak nie.....
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Osobiście uważam, że wymóg zgłaszania tylko nie swoich zdjęć jest niepotrzebny. Jeśli ktoś uważa, że zrobił dobre zdjęcie i chce wziąć udział w konkursie, to sprawda powinna być prosta jak konstrukcja cepa - wysyła fotkę i tyle. Po co kombinować i zawracać innym d***, prosząc ich o podesłanie zdjęcia? Może jeszcze przy tym kupczyć i wchodzić w układy typu "ty wyślij moje, a ja wyślę twoje"? Nie komplikujmy sobie życia.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.06.14 o 10:39 Powód: ortografia...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro