E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Odpowiedź na post apz, który zniknął z wątku kalendarzowego.
Ależ ja napisałem co myślę o zasadach, nie pisałem nic o wyobrażeniach. Co do wyobrażeń, to zdaję sobie sprawę jak trudno jest ten konkurs zorganizować, przeprowadzić głosowanie, opracować wyniki. Chwała Ci za to, że podjąłeś się organizacji tego konkursu. Mam tylko swoje zdanie na jego temat po roku funkcjonowania.
Szkoda, że nikt się nie odniósł do zdjęcia roku... Kończę i już nie przeszkadzam.
No cóż. Wybór zdjęcia roku był w tym roku z co najmniej dwóch powodów niemożliwy. Ale chętnie poprawię to co można poprawić w obecnej formule wsłuchując się w merytoryczne uwagi, samej formuły na razie nie zmieniając, a jestem bardzo blisko puszczenia głosowania równolegległego obok wyborów przez Jury.
Nie widzę przeciwwskazań.
Ostatnio edytowane przez apz ; 19.02.14 o 18:46
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Może Adam miał na myśli pewną niejasność w doborze członków jury. Z drugiej strony w punkcie III. jest zapisTo powinno wyjaśnić temat.
- złonkowie Jury będą dobierani rotacyjnie spośród grona osób zaproszonych do Jury.
Skład osobowy Jury w kolejnych edycjach nie będzie publikowany przed zakończeniem edycji konkursu.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 19.02.14 o 20:27
We wrzesniowym regulaminie byla mowa o osmioosobowym skladzie jury, glosowaly dwa sklady jury po siedem czy osiem osob. Tak bylo jeszcze przez miesiac albo dwa napewno. Dzis widze, ze regulamin zmieniono. Pisalem o tym watku zgloszeniowym przy okazji zdjecia mackanr1.A zdjecie roku zostalo wybrane, opublikowane a nastepnie watek zniknal... Napisalem pod zdjeciem hmmm...Nie bylo wiecej komentarzy a potem watek zniknal. Dziwne, nie?
Za forme przepraszam, powinienem napisac w niejasny sposob.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 19.02.14 o 21:20