Z całej serii 25. podoba mi się najbardziej. Wyciszyłeś drugi plan i nie jest centralne.![]()
Z całej serii 25. podoba mi się najbardziej. Wyciszyłeś drugi plan i nie jest centralne.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
A ja najbardziej lubię to ascetyczne - 26.
Pozdr
25-27 - fajna seria wyszlaKadrowo i oswietleniowo najbardziej chyba 25.
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ale ten z 31 i 32 ma przyjemną mordkę aż chce się pogłaskać a na 32 to trochę nawet podlony jest do misia Colargola. Udało Ci się pokazać stworzonko tak bardziej przyjacielsko, sielko
33; 34; 35 Szczerze to tak. W miniaturach bardzo mi się podobają 34 i 35 bardziej ze wskazaniem na 34 (efektowne miniatury) ale po otworzeniu jakoś czar nagle pryska. Jak czasami przeglądam Twoje zdjęcia to przyzwyczaiłeś mnie do czegoś innego o wiele fajniejszego. Mnie osobiście jakoś nie leży ta głębia ostrości z punktem ostrości, której użyłeś a po drugie ten cień na dole po prawej też psuje efekt. Takie moje zdanie i wcale nie musi się pokrywać z Twoim i innych![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 25.11.12 o 05:30
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
25 i 26. późniejsze mniej sie mi podobają. Ale nie zniechęcaj sie, ćwiczenie czyni mistrza. Świetlana przyszłośc przed Tobą.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro