Dlaczego wstawione moje fotki do GALERII nie są wyświetlane,kilka wysłanych nie pojawiło się do tej pory! Zna ktoś odpowiedż ?
Dlaczego wstawione moje fotki do GALERII nie są wyświetlane,kilka wysłanych nie pojawiło się do tej pory! Zna ktoś odpowiedż ?
Narazie pusto.
Laureat konkursu VIRTUAL PHOTO RALLY 2006/zdobywca dwóch nagród.
Odpowiedz jest prosta. Zdjecie slesz najpierw do swojej prywatnej Galerii Uzytkownika. Jest ono wtedy normalnie wyswietlane na forum, moze byc komentowane i oceniane przez uzytkownikow. Dopiero, gdy oceny za zdjecie beda odpowiednio wysokie moze ono zostac przesuniete do galerii publicznej.Zamieszczone przez krzysiek1902
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
...ale tych zdjęć nawet ja nie widzę, oprócz jednego. Na końcu dostaję iformacje że plik został pomyślnie przesłany ale w GALERII i w Moim albumie jego nie ma !Zamieszczone przez Eddie
Narazie pusto.
Sprobuj jeszcze raz. Gdy bedziesz mial do wyboru miejsce umieszczenia zdjecia, wybierz swoja galerie prywatna - Albumy Osobiste.Zamieszczone przez krzysiek1902
Jesli od razu wypusciles do publicznej to nie dziwne, ze go nie widac.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Dzięki Eddie, udało się.Zamieszczone przez Eddie
Narazie pusto.