Za czyste mundury, za nowe maski, ale zdjęcia zajebiste![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tym razem trochę fotografii modelarskich. Model T-34-85 w skali 1:72, firma Unimodels + moje przeróbki. Malowanie - 1 Brygada Pancerna imienia Bohaterów Westerplatte ("4 Pancerni" i okolice), Gdynia 1945. Problem głębi ostrości rozwiązany przez robienie zdjęć przy dość silnym naturalnym świetle na balkonie z pewnej odległości z zoomem, co pozwalało uzyskać większą przesłonę. Niebieskie tło (karton ułożony na fotelu) zdecydowanie poprawia jakość fotek.
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 nocna fotka radaru SA-6 KUB w Krakowskim Muzeum Lotnictwa, zrobiona na tegorocznej Nocy Muzeów
Szkoda że nie wiele widać. Strasznie ciemno .
Właśnie o uchwycenie takiego efektu mi chodziło - część pojazdu podświetlona lampą, część w ciemności. "Konwencjonalnych" zdjęć tego typu sprzętu jest każda ilość...
Ooo,moja "działka" z armii, tylko Ze ciut większa, RLS Anna![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Fotki z IX Małopolskiego Pikniku Lotniczego
029
030 AN-2, kawałek historii polskiego lotnictwa
031 para rumuńskich Jaków 52
032
033 PZL-104 Wilga
034
035
036 startuje policyjna Kania
037 OV-10 Bronco
038 Jak-18
---------- Post dodany o 17:36 ---------- Poprzedni post był o 17:32 ----------
Jeszcze dwie fotki z pikniku lotniczego. Tym razem związane z GRH "Południe" Polscy Spadochroniarze Wojskowi.
039 kolega walczy z D-5
040 fotka z mojego aparatu ale robił kolega - tym razem ja walczę z ciągnącym na wietrze D-5.
http://img706.imageshack.us/img706/610/1ubz.jpg