Będzie na wigilijne uszka![]()
Będzie na wigilijne uszka![]()
czuwanie czuwaniem i bezcenne, ale czy dałaby radę wyciągnąć jakby co?
a tych korzeni to mi tak żal.... tak się te cudne formy niepotrzebnie marnują w tym błocku a ja tyle ozdób bym z nich sobie zrobiła
---------- Post dodany o 21:39 ---------- Poprzedni post był o 21:38 ----------
no urokliwe widoczki a 1 i ostatnie najbardziej
---------- Post dodany o 21:40 ---------- Poprzedni post był o 21:39 ----------
no to w tym roku jem same makiełki :P
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Do wyboru hotele były dwa, „Ośrodek sportów wodnych” lub w Stodołach w lesie.
Niski stan na zalewie spowodowany jest niskim stanem rzeki Ruda, która go zasila.
Zdjęcie nr 23. Na tych "betonach" po drugiej stronie siedziałem w raz z innymi na zawodach wędkarskich . Oczywiście wody było dużo więcej.Tylko jakaś taka...... czarna była.
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ostatnio edytowane przez Krakman ; 27.10.15 o 14:14
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()