"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Z uwagi na brak czasu jesień z "archeo":
Ostatnio edytowane przez Krakman ; 25.10.15 o 11:03
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Moje wczorajsze. Drzewa w tym miejscu nie trzymają pionu. Problem zgłosiłem gajowemu![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
to ostatnie z postacią zachwyca!
---------- Post dodany o 11:28 ---------- Poprzedni post był o 11:27 ----------
taki widok z okna to tylko pozazdrościć
Krakman i Voovoo2 - takich nasłonecznionych lasów to aż zazdroszczę. Ja ile razy wybrałam się do swych pobliskich lasów to było ciemno jak nie powiem gdzie
---------- Post dodany o 11:33 ---------- Poprzedni post był o 11:28 ----------
nie wiem czy fantastycznie, ale uwielbiam tą smutną małpę (znaczy jesień) i jak tylko mogłam to wyczyniałam z nią tyle na ile mi pozwoliła. teraz już jej daje trochę odpocząć bo plecak ze sprzętem za ciężki się dla mnie zrobił
---------- Post dodany o 11:34 ---------- Poprzedni post był o 11:33 ----------
Ach jak miło to słyszeća już się bałam że czuć mnie za mocno stęchlizną
![]()
Ostatnio edytowane przez jarmana ; 25.10.15 o 12:30
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Dołożę coś od siebie. Zeszłotygodniowy spacerek.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
no to jesienny zawrót.... nie głowy co prawda jedno obiektywu (zoomowanie) ale zawróciło się od kręcenia w głowie też![]()