Witaj d4rk89. Aparat masz fajny i niech dobrze Tobie służy. A co do zdjęć - pierwszego nie rozumiem - nie mam pojecia co chciałeś nam pokazać. Drugie jest dla mnie czytelne, ale odsuwając się dwa kroki w bok uniknał byś gałęzi jakie widac w lewym górnym rogu.
Pozdrawiam i czekam na dalsze fotki.
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Oj tam zaraz wszystko trzeba rozumieć
Po prostu podoba mi się efekt i ma w sobie klimat jesienny. Postaram się co jakiś czas umieszczać ciekawsze zdjęcia, które uda mi się zrobić bo nie ukrywam, że jestem początkującym amatorem.
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pytanie do znawców - czy to na nr3 to kalina?[/QUOTE]
Nie lubię jesieni ale te kolory to przyznaję, zacne.
Ja odwrotnie. Lubię jesień z tymi kolorami, mgłami zamgleniami rano i wieczór Nie trzeba nawet poprawiać kolorystyki i zdjęć. Nie lubię jesieni w innym aspekcie tzn. ziąb, wilgoć, i potem słoty, bo to nie ma nic do robienia fotografii, oprócz zmarzniętych łap. To jest kalina wg. mojej wiedzy dzika. Mam w ogrodzie inną, która tylko kwietnie wiosną obficie, owocu ani jednego
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.