używał ktoś z was zaślepek Go Pole oraz ochronnych dekielków do Silvera?
Jakieś opinie?
używał ktoś z was zaślepek Go Pole oraz ochronnych dekielków do Silvera?
Jakieś opinie?
Xz 1
Czy kamerki w Wielkiej Brytanii, różnią się czymś od tych Europejskich?, pytam bo taką opinię usłyszałem od kolegi, że ryzykiem jest kupowanie kamerki z wyspy;]
Co wy na to? ;] Czy może lepiej dopłacić więcej i kupić w PL. Menu na LCD będzie chyba takie samo wszędzie...
Xz 1
Przy kupnie z UK na pewno będziesz miał inną ładowarkę.
A tak wątpię żeby były jakieś różnice.
Kilka razy kupowałem elektronikę z wysp.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
ładowarki i tak nie będę brać, bo mam uniwersalną, ale mam dylemat z Polski, czy nie...
W Polsce w kilku firmach jest gwarancja 2 lata, na wyspie tylko rok. Trochę mam stracha, bo to nie małe pieniądze, a różnica cenowa ok 400 zł na aparacie + lcd ok.1330 zł na wyspie.
Jak brał bym w/w z wyspy, to resztę akcesoriów kupił bym w Polsce.
Na allegro jest po nie całe 1100 zł bez lcd i też gwarancja 12 miesięcy, może lepiej kupić od firmy która bezpośrednio jest importerem Go Pro silver tyle, że cena już 1399,a 1868 z LCD...
Myślałem, zeby zrobić taki numer, żeby zamówić tu Go Pro, a z wyspy ściągnąć LCD, zawsze to jakaś oszczędność,ale czy bedzie pasować...
Poradźcie coś ;]
Ostatnio edytowane przez Blacker ; 16.07.13 o 19:19
Xz 1
Dlaczego miałoby nie pasować?
To zdaje się standaryzowany produkt i nie ma różnych wersji na inne kraje.
Choć na gwarancji akurat tracisz. W razie czego dochodzi też koszt wysyłki do serwisu.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Od kwietnia użytkuję czarną GoPro3, na początku faktycznie potrafiła się zawiesić, jednak po zmianie oprogramowania przestała. Czy to wina zmiany, nie wnikamZabawka fajna, ale przepłacona. Jak ktoś nie ma umiejętności w zakresie montażu i obróbki materiału filmowego, może się srogo zawieść. Całe szczęście byłem tego świadomy, nie narzekam i cieszę się jak coś fajnego wyjdzie:
Szurkowskiiii!
Zazdroszcze rowerowania, hejt.
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.