Aleś Ty Jarek ostatnio się rozbujał w tym wątku. Zaczynasz powoli wychodzić na przodownika analoga
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
NO bo nikt nic nie daje. Wuzet popsuł te swoje średniaki pewnie, bo nic nie zapodaje![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Ja mam 4 klisze!!! Ale każdą w innym aparacie hihiW końcu też jakiegoś średniaka zapakowałem do aparatu o nazwie Moskwa
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Kiedyś też miałem średniaka o nazwie Ami, kupiony za sprzedane butelki...tak jak rower zresztą też
Ostatnio edytowane przez jarek_gd ; 29.04.13 o 22:04
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Zajałem się wątkiem własnym a tu wiecej się dzieje niż w moim watku. Mam wrażenie że nikt tam nie zaglada...
Fotka z kompaktowej Minolty AF-C
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Narobili wcześniej tutaj szumu a ja wiedziałem, że tak będzie. Tylko mnie wkurzało, że zamiast oglądać fajne foty z analoga w jednym wątku musiałem latać po dwóch i często w Twoim coś przeoczyłem aby skomentować. WITAJ SYNU MARNOTRAWNY. Oby częściej gdyż Wuzet coś ostatnio śpi i Jarek musi nadrabiać za wszystkich hihi
Fajnie w tej focie wyszła jakaś taka "miniaturkowatość"
---------- Post dodany o 22:21 ---------- Poprzedni post był o 22:16 ----------
Ale takie aparaty są najlepsze. One mają robić zdjęcia a nie mieć milion funkcji, które w pale tylko mącą![]()
przestrzeń chciałem pokazać... No to coś w ramach pokuty...
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Nie śpi, nie śpi. Zrobiłem dużo zdjęć w weekend i nie moge sie obrobić z wszystkim, jeszcze dzisiaj bede skanował resztki.
Back to the future
Fuji Reala 100
OOOOO rozruszało się towarzystwo
Czmielek co do przestrzeni to u mnie jest tak po drugiej strony ulicy czyli UĆ-WIEŚ
Oluś Tripek 35 na jakowymś przeterminowanym Kodaku Color Plus