“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Mateblewo...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
lato, lato ... gdzie jesteś ?? !!!
Ektar 100
Wrrrrrr skończcie z tą zimą
Do adminów. Dla czego na tym forum nie chodzi emotionek pod ciągiem znaków : P tylko trzeba wklepywać : - P
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 29.03.13 o 10:41
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Portra 160
wuzet- tak z ciekawości, jak wygląda dostępność filmów Kodaka, a szczególnie Portry (160,400) w Stanach?
W Polsce dostępność jest bardzo ograniczona i raczej do Allegro.
Pozdrawiam
kaz
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dostępność portry jest ograniczona? We Wrocławiu?
Spróbój w sklepach Kodak
W Krakowie nie ma z tym problemów.
wuzetu,
piekny bajsykol
ktos tu narzekal na wiosne?
kodak 400bw
pozdrowionka
ps
lewe oczko misia rysia uuhmmm...
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Z filmami u mnie nie ma zadnego prroblemu póki co. Sa w każdym warzywniaku, a dwa najlepsze mam w NY (Adorama i B&H)![]()
Kiedyś szukałem okazji na ebayu, tak upolowalem 20 rolek przeterminowanej 160nc po niecałe 2$, do małego obrazka. Jeszcze chyba mam kilka rolek w lodowcePodobnie kupiłem tez Kodaka Pro Image 100 po 1,50$ za rolke. Teraz już się nie bawię w ebay bo nie szukam filmów po terminie a w nowych ciężko przebić ceny z tych 2 sklepów.
Ostatnio edytowane przez wuzet ; 29.03.13 o 22:17