Panowie!Piekne fotki ale czmielkowe jakoś najfajniejszePopiram wniosek bufetowej......czmielek zakładaj swoj analogowy wątek!
Panowie!Piekne fotki ale czmielkowe jakoś najfajniejszePopiram wniosek bufetowej......czmielek zakładaj swoj analogowy wątek!
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Czmielu,
wielkie dzieki, mam nadzieje, ze sie niedlugo spotkamy, wiesz po co, przy okazji pogadamy, a i nie ukrywam, ze trzymam za slowo z plenerem, bede mial okazje podpatrzec mistrza praktyka, bo tych teoretykow juz znam wielu...
pozdrowionka
ps
To co to jest te NK?
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
@Voovoo
Wątek juz jest https://forum.olympusclub.pl/threads...rowej-czmielek
Janeczek plenerek koniecznie !!!
NK to portal "nasza klasa"
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Ja się zastanawiam czemu pewne osoby muszą dorzucać to co dorzucają? Lepiej Wam z tym? Lepiej się czujecie? Bardziej Was to dowartościowuje? Czujecie się bardziej boscy? Bardziej adorowani? Czy może co innego?
Tacy się czujecie PRO? Ciekawe czy w każdej dziedzinie tacy PRO jesteście więc może więcej szacunku do innych bo może się okazać, że pewnego dnia Ci inni w odwecie za Waszą niewiedzę zjadą Was jak totalnych nieuków i w dodatku Was wyśmieją
No to ja wstawię swoje stare 25'cio letnie Zenitowskie gnioty rodem z NKku uciesze wszystkich PRO
NK - znaczy moja Moja Klasa
Moja Klasa w czasie przerwy namiętnie jarała fajkę za fajką
W tej się lekko w liceum podkochiwałem
A ta miała zajefajne cycki i jednego udało mi się trochę złapać
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 21.03.13 o 22:44
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
o jakie fajne fotęcjeKlimacik PRL widac
To ja klasyka zarzucę
Czmielek jak ja uwielbiam takie kolory. Przecież to istny ORWOSKI cud natury tamtych czasów. Ale patrzcie ludzie....technika idzie do przodu i co niektórzy zabijają się za pikselami i innymi duperelami a jak ogląda się takie zdjęcia to sentyment czyni takie cuda, że uważa się te zdjęcia za najpiękniejsze na świecie i żadna cyfra i cudowne z nich kolory tego nie przebiją![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Boskie to ostatnie
Ja ze swojej strony chciałam tylko przeprosić wszystkich, których uraziłam swoimi tu postami.
Załączam kilka obiecanych planktonów (jako swego rodzaju kartę wstępu) - wszystko z przeterminowanego Foto65, którymi ongiś obdarowywał Jack. Nie jestem z nich dumna jakbyco![]()
Zauważcie że z tyłu gospodarz Anioł idzie z Balcerkiem![]()
Bufetowa a czemu nie jesteś z nich dumna? To są Twoje zdjęcia i masz być z nich dumna i nie ważne jak wychodzą, ponieważ do czegoś zawsze prowadzą, znaczy zawsze dokładają ziarno do tego aby następne zdjęcie coś mu zawdzięczało
Generalnie fajny plankton. Ciuchcia fajna mogłaś trochę rozjaśnić (no trochę współczesnej techniki można użyć). Podoba mi się to prześwietlenie/przebarwienie na dole w trzecim zdjęciu
Czasy były śmieszne. Inaczej.......z perspektywy czasu się takie wydają bo rzeczywistość była tak samo szara jak i teraz
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 21.03.13 o 22:56