Nie dziękuj, tylko pokazuj kolejne tmaxy
Nie dziękuj, tylko pokazuj kolejne tmaxy
Wedle życzenia
Ostatnio edytowane przez adi_jm ; 27.10.13 o 15:00
Dobrze, dobrze ....trzeba tutaj swieżej krwi, bo niektórzy to chyba zapomnieli o tym wątku. Jeden taki to podobno na zimę bedzie kisił filmy w sloiku, zamiast je wywoływać.
Ostatnio edytowane przez wuzet ; 27.10.13 o 21:00 Powód: ort :-(
sztuk 12![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Ja do Was wrócę jak tylko zakupię V500 co przy dobrych wiatrach nastąpi w listopadzie![]()
Nikon F i D / Olympus OM + Pansonic G / Mamija 645
Wracaj, wracaj. Masz jeszcze gdzie kupić V500? bo juz za niego jest V550. Moja pięćsetka coś właśnie zaczęła wariować i też nie wiem czy nie bede musiał kupić coś nowego.
Arista Edu Ultra 100, Pyrocat HD
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Arista Edu Ultra 100, Pyrocat HD