Ok, thx![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_Waszyngtona
btw. Jak jedziecie z pomnikami, to oto płyta w Kożuchowskim Lapidarium:
Ostatnio edytowane przez jarek_gd ; 20.04.13 o 18:22 Powód: ort.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Wróciłem, ale zanim wywołam, wysusze i poskanuje, to chwile zejdzie, wiec dam coś z .....
muzeum
HP5+ na 1600, DD-X
Hehe tą fotę to powinieneś z zabawie m4/3 pod fotami Lilena wrzucić. Byłoby trochę do kompletu. Co prawda bielizna nie w tym stylu ale szpilki to szpilki nawet ala tenisówki
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
No to trochę retro
To ja jak miałem z jakieś 3 lata
![]()
Kodak Ektar 100
Bzz bzzz...znowu się skanuje średni. PS: Nigdy więcej nawijania koreksu w rękawie ciemniowym.
Rolleicord, Canon
flickr
Pstryk, pstryk ....wlasnie robię rolkę średniej portry 160. Już się stesknilem za kolorem. Dzisiaj rozrabiam literka C-41![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant