Tym to chyba jakiś Transformers![]()
Tym to chyba jakiś Transformers![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nie, Transformersi chadzają piechotą
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pewnie zbierają na rowery
---------- Post dodany o 09:50 ---------- Poprzedni post był o 09:47 ----------
No dobra, ide cos pofocic, szkoda dnia .
Dwa filmy z wczoraj juz wywolane i sie ładnie suszą. Coś dorobie teraz , wywołam no i skanowanie wieczorkiem.
Coś wkleje jak tylko bedzie sie nadawało![]()
Z wczorajszego wypadu w góry
HP5+, @1600, DD-X 1:4
No wypad w góry w dechę od ramy![]()
. Ja bym to jeszcze przerobił na swoje loty ponad świetlne tak jak tutaj
https://galeria.olympusclub.pl/displayimage.php?album=6353&pos=3
Ale powiem Ci, że z OM10 zrobiłem w podobny sposób zdjęcie tego obrazu z mojego linku i jestem ciekawy co z tego wyjdzie jak skończę kliszę i się wywoła. Czas ustawiłem podobny jak w PEN'ie i ruch był mniej więcej ten sam tylko, że poświeciłem na to z 4 klatki bo moja karta pamięci mieściła jedynie 36
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 7.04.13 o 22:17
Wrzuć koniecznie jak wywołasz.
Po pierwsze nie wiem czy aparat poprawnie działa bo jest w nim załadowana pierwsza klisza ale z tego co mi się wydaje to chyba tak (czasami diody szaleją ale z tego co zauważyłem nie ma to związku ze światłomierzem tylko jakiś styk gdzieś nie kontaktuję związany z diodami - muszę go kiedyś rozebrać i przeczyścić) a po drugie to mnie samego ciekawość zżera bo efekt dopiero po wywołaniu a nie tak jak w PEN'ie na wyświetlaczu. Nawet jak nie wyjdą zbytnio to wrzucę a będę próbował później dalej![]()
Taxi
HP5+, DD-X 1:4