BMW fajne.Świeci się jak psu jajca (co Ty nabłyszczasz te swoje foty czy ja ekran czyszczę przed ich oglądaniem) i woła kup mnie, kup mnie. Zważając, że musiałeś się przepychać a ja sporo muszę naoglądać się zdjęć z samochodami to proporcje przód do boku są bardzo fajne (odwrotne proporcje też dobrze się zawsze trzymają) ale fotka lekko niżej co najmniej na wysokości dachu i do wysokości reflektorów. Z poziomu ziemi tez można robić i też często fajnie wychodzą lecz musi być dobry model. Z takiej wysokości też się pokazuje ale z trochę dalszej odległości i wtedy przeważnie samochody są pokazane pod skosem jakby sobie spadały na któryś z boków. Jakbyś trzasnął go z niższej wysokości i koła były dodatkowo skręcone prawo to nie byłoby się do czego przyczepić. Ale zdjęcie bardzo przyjemne i fajne do czego zdążyłeś już przyzwyczaić
PLZZZZZZ wrzucaj dalej samochody. Lubię Twoje zdjęcia z samochodami są bardzo fajne. Fajnie je pokazujesz tak katalogowo, przejrzyście i od razu trafiają do człowieka. Nie możesz trochę poparciować samochodów?
![]()