WELCOME a zamknięte. Dziwne zamki mają w tej stolycy
![]()
WELCOME a zamknięte. Dziwne zamki mają w tej stolycy
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Obyło sie bez niespodzianek ... czyli furtki nie otworzyli i nie ugościli
Skaner mruczy pracując nad filmami ze stolycy, tak ze niebawem coś wrzucę.
---------- Post dodany o 19:37 ---------- Poprzedni post był o 19:05 ----------
Było wiosennie
Tmax 100, Xtol 1:1
Ta tego misia ktoś jeszcze pamięta?
@gibberpl - podoba mi się drugi z otworków, taki trochę "księżycowy", generalnie oba fajnie wyszły
jest dobrze
Kolejna fota, jedna z ostatnich wołana w Rodinalu. T-max 3200. Ziarno przestraszliwe, spotęgowane przez Rodinal. Znielubiłem ten wywoływacz odkąd odkryłem (dla siebie oczywiście, bo to bardzo znany preparat) Kodżaka D76. Polecam go z całym przekonaniem. Kto raz spróbuje będzie mu wierny.
Poniższa fota wołana właśnie w D76. Miniaturka z Rodinala.
Piękny portret Rafale
Są nawet lepsze wywojki do wysokoczułych filmów. Powinieneś spróbowac cos na hydrohinionie i fenidonie np taki A49 lub Polski Hydrofen. Oczywiście D-76 to klasa sama w sobie. Rodinal tez jest świetny ale do ISO100 w małym obrazku.
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski