Strona 76 z 448 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886126176 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 4477

Wątek: Analog wiecznie żywy - nasze zdjęcia.

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Odp: Analog wiecznie żywy - nasze zdjęcia.

Cytat Zamieszczone przez czmielek Zobacz posta
    Trzeba najpierw ustalić że puszcza światło przez tylna klapkę a nie przez migawke bo zdarzaja się takie przypadki... W którym miejscu występuje to zaświetlenie fote wrzuć. Ja uszczelniam zawsze gąbka przyciętą na kształt oryginału no i trzeba stare uszczelki usunać do czysta spirytusem najlepiej. najbardzej nefralgiczne miejsce to to przy zawiasie... jak chcesz to ci to zrobie w zamian za 3 rolki filmu... jakby co pisz na PW
    Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    Coś mi nie pasuje Twoje pytanie , jaka rolka nieszczelna, może kaseta? Bo nie wiem czy to małoobrazkowy... jeśli kaseta to skąd wiesz że nieszczelna jeśli jeszcze nie wyjąłeś i nie wywołałeś.... Miałem to kiedyś... znaczy nieszczelność kasety... większość zdjęć ... niestety... taki czarny szlaczek w poprzek klatki ..
    Ale może Ty o czym innym piszesz?
    Bede w domu, to zeskanuje zdjecie i sie wyjasni.
    Wygladalo mi to na stare uszczelki - mialem tak w paru OM'ach.
    Ale fakt - mogla byc kasetka nieszczelna, albo zle otwarta w zakladzie foto.
    Dzieki za pomoc - 3 rolki nie ma tragedii
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria

Pooglądałem i poczytałem kilka dobrych stron zaległości, i aż zastanawiam się czy cokolwiek wstawiać, i coraz częściej zastanawiam się czy pisać na forum. Ostatnio dziwnie się porobiło... Nawet w takim wątku gdzie od ocen mieliśmy trzymać się z dala. Żeby nie było, wszystkie moje analogowe foty są to pierwsze moje analogowe, z pierwszego nabytego w 2012 roku aparatu analogowego i pierwszego nabytego filmu Fuji200, wołane i skanowane przez lab. A ze gnioty to trudno, wstawiam dwa ostatnie na razie. Kolejny film skończę w maju. I rewelacji się nie spodziewam bo traktuję to jako zabawę i na luzie

początek jesieni
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	0076__33.jpg
Wyświetleń:	131
Rozmiar:	388,7 KB
ID:	84300

późna jesień

Nazwa:	0051___8.jpg
Wyświetleń:	117
Rozmiar:	292,1 KB
ID:	84299

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    Pooglądałem i poczytałem kilka dobrych stron zaległości, i aż zastanawiam się czy cokolwiek wstawiać, i coraz częściej zastanawiam się czy pisać na forum. Ostatnio dziwnie się porobiło... Nawet w takim wątku gdzie od ocen mieliśmy trzymać się z dala. Żeby nie było, wszystkie moje analogowe foty są to pierwsze moje analogowe, z pierwszego nabytego w 2012 roku aparatu analogowego i pierwszego nabytego filmu Fuji200, wołane i skanowane przez lab. A ze gnioty to trudno, wstawiam dwa ostatnie na razie. Kolejny film skończę w maju. I rewelacji się nie spodziewam bo traktuję to jako zabawę i na luzie

początek jesieni

późna jesień
    Yamada przepraszam, że Ci napiszę co napiszę. NIE PITOL żebym gorzej nie napisał TYLKO WSTAWIAJ!!!! Fotki fajne
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Toto ma teraz 40 lat.Calkiem niepodobnaZałącznik 84305Załącznik 84306,tylko zeskanowane z papieru 10X15.
    Trza by poplamkowac troche

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Toto ma teraz 40 lat.Calkiem niepodobna,tylko zeskanowane z papieru 10X15.
    Trza by poplamkowac troche
    A co Ty chcesz plamkować? Przecież te kolory, plamki, kreski i przebarwienia mają w sobie coś niepowtarzalnego. W cyfrze się baw w takie rzeczy a te fotki zostaw w spokoju
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.03.13 o 00:10
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Poplamkowac chce uszkodzenia mechaniczne ,nie bede niszczyl historii,o to mozesz byc spokojny.
    A to jej mama kilka lat wczesniej.Wlasnie sie dowiedziala,ze nie bede w ciemni tej nocyZałącznik 84307
    Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 23.03.13 o 00:10

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    A to jej mama kilka lat wczesniej.Wlasnie sie dowiedziala,ze nie bede w ciemni tej nocy
    Ale się cieszy.,..
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

No to ja Wam zarzucę sesję fotuli w analogu brzyduli chyba z 98 roku kiedy to wymieniałem z bratem silnik we Fiacie 125P. A że miałem przy sobie jakiś taki aparat jednorazowy, który w coś tam wygrałem to głupoty nim strzelałem . Te foty to na pocieszenie Yamadzie aby się nie przejmował bo ja będę wstawiał paszkwile aby wiedział, że są 100 razy gorsi od niego

Kiedyś byłem baditos napaditos w kominarkotitos

Ale profesję bandycką w końcu zmieniłem i się do reklamy przytuliłem. Chamy z Michelina nic mi za reklamę nie zapłacili a tak się zarzekali i zarzekali

To tym gumiarzom aferę zrobiłem i kilku prezesów głowy pozbawiłem i nie wiedzieć czemu za wymierzenie sprawiedliwości mnie do pierdla wsadzili

Ale młodszy brat mnie z pierdla wyratował

I dzięki temu wszystkim dosadnie pokazałem gdzie swój palec miałem

No to na dzisiaj dosyć tych krakowskich rymowanek
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1.jpg
Wyświetleń:	114
Rozmiar:	473,6 KB
ID:	84308   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2.jpg
Wyświetleń:	124
Rozmiar:	419,7 KB
ID:	84309   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	3.jpg
Wyświetleń:	134
Rozmiar:	429,7 KB
ID:	84310   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	4.jpg
Wyświetleń:	116
Rozmiar:	361,8 KB
ID:	84311  

Nazwa:	5.jpg
Wyświetleń:	116
Rozmiar:	312,3 KB
ID:	84312  

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    Ale się cieszy.,..
    Kazdy by sie cieszyl,jak klop nareszcie wolny i nie ma niebezpieczenstwa ,ze po ciemku siadziesz na kuwete z odbielaczem.

| OlyJedi Awatar wuzet
    Mieszka w
    Rzeszów / Maidstone
    Siła reputacji
    78
    Moja galeria

Parkować każdy może, jeden lepiej, drugi gorzej

Fuji Neopan Acros 100, HC-110
    Ostatnio edytowane przez wuzet ; 23.03.13 o 01:03 Powód: zła fotka