Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Pooglądałem i poczytałem kilka dobrych stron zaległości, i aż zastanawiam się czy cokolwiek wstawiać, i coraz częściej zastanawiam się czy pisać na forum. Ostatnio dziwnie się porobiło... Nawet w takim wątku gdzie od ocen mieliśmy trzymać się z dala. Żeby nie było, wszystkie moje analogowe foty są to pierwsze moje analogowe, z pierwszego nabytego w 2012 roku aparatu analogowego i pierwszego nabytego filmu Fuji200, wołane i skanowane przez lab. A ze gnioty to trudno, wstawiam dwa ostatnie na razie. Kolejny film skończę w maju. I rewelacji się nie spodziewam bo traktuję to jako zabawę i na luzie![]()
początek jesieni
późna jesień
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Toto ma teraz 40 lat.Calkiem niepodobnaZałącznik 84305Załącznik 84306,tylko zeskanowane z papieru 10X15.
Trza by poplamkowac troche
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.03.13 o 00:10
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Poplamkowac chce uszkodzenia mechaniczne ,nie bede niszczyl historii,o to mozesz byc spokojny.
A to jej mama kilka lat wczesniej.Wlasnie sie dowiedziala,ze nie bede w ciemni tej nocyZałącznik 84307
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 23.03.13 o 00:10
I tak Was lubie
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
No to ja Wam zarzucę sesję fotuli w analogu brzyduli chyba z 98 roku kiedy to wymieniałem z bratem silnik we Fiacie 125P. A że miałem przy sobie jakiś taki aparat jednorazowy, który w coś tam wygrałem to głupoty nim strzelałem. Te foty to na pocieszenie Yamadzie aby się nie przejmował bo ja będę wstawiał paszkwile aby wiedział, że są 100 razy gorsi od niego
Kiedyś byłem baditos napaditos w kominarkotitos
Ale profesję bandycką w końcu zmieniłem i się do reklamy przytuliłem. Chamy z Michelina nic mi za reklamę nie zapłacili a tak się zarzekali i zarzekali
![]()
To tym gumiarzom aferę zrobiłem i kilku prezesów głowy pozbawiłem i nie wiedzieć czemu za wymierzenie sprawiedliwości mnie do pierdla wsadzili
Ale młodszy brat mnie z pierdla wyratował
I dzięki temu wszystkim dosadnie pokazałem gdzie swój palec miałem![]()
No to na dzisiaj dosyć tych krakowskich rymowanek![]()
I tak Was lubie
Parkować każdy może, jeden lepiej, drugi gorzej
Fuji Neopan Acros 100, HC-110
Ostatnio edytowane przez wuzet ; 23.03.13 o 01:03 Powód: zła fotka