Strona 73 z 448 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583123173 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 730 z 4477

Wątek: Analog wiecznie żywy - nasze zdjęcia.

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Odp: Analog wiecznie żywy - nasze zdjęcia.

Kurde, u mnie na wsi nie ma takich atrakcji Mundurowi ganiaja w obu reprezentacyjnych czesciach miasta. Nawet na laweczce nie mozna sie zdrzemnac
    Ale za to pokazali sie tacy prawdziwi zebracy na skrzyzowaniach - z tabliczkami w dloni i na szyi. Niewielu ich jest i podejrzewam, ze maja jakis uklad (albo szybkie nogi) z policja, bo przeciez sa na widoku i latwo ich zlapac wprost z samochodu. Nie wiem - mz robia to na swoje zyczenie - stan nie zostawia raczej nikogo bez pomocy - jesli ktos jej naprawde potrzebuje. Zreszta juz coraz wiecej jest ofert pracy - zwlaszcza widac to na drzwiach fast foodow i marketach. Wiem, ze zarobki sa kiepskie, ale chyba lepsze od datkow na ulicy. Poza tym cieplej
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez wuzet Zobacz posta
    Gdzieś tak od 2 lat, a w ostatnim szczególnie, na Nowojorskim Times Square nastąpił wysyp żebraków. Inaczej tego nie nazwe, bo przebierańcy czesto namolnie wymuszaja robienie z sobą fotek, po czym jeszcze namolniej domagają sie "tipów".

Superia 400
    U nas na każdym strecie pytają się czy samochodu nie popilnować ale o fotkach nie ma mowy.
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    U nas na każdym strecie pytają się czy samochodu nie popilnować ale o fotkach nie ma mowy.
    Moze jeszcze nie wiedza, ze na fotografii da sie zarobic
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Jeszcze tego by brakowało hehe . Chociaż w Polsce aż tyle osób nie chodzi z aparatami po ulicach to może jeszcze nie wpadli na taki pomysł. Ale pewnie lepiej na ten temat mogą wypowiedzieć się Ci co lubią robić takie zdjęcia takim osobą bo może jest inaczej.

Jak jeździłem samochodami służbowymi to zawsze na słowo popilnować odpowiadałem czy wystawią paragony bo koszty muszę rozliczyć albo, że samochody służbowe najlepiej pilnują się same to patrzyli jak na wariata i sobie odpuszczali . Przy prywatnym to człowiek się trochę jednak zastanowi i spojrzy takiemu w oczy bo nie wiadomo czy w podzięce za dobre słowo gwoździem nie przejedzie
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar jarek_gd
    Mieszka w
    lubuskie
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Sam doskonale wiesz za co i za jaki post dostales minusa.Skoro uwazasz,ze nie byl sluszny to dlaczego szybko skasowales tego posta.a moze sam stwierdziles,ze przegieles troche??
    Myslisz,ze te punkty za aktywnosc cos mi daja??.
    Tak ciężko odpowiedzieć na proste pytanie, jak człowiek, lub zignorować wpis?. Nie życzę sobie, żebyś mnie obrażał w ten czy inny sposób.
    eot.

Plankton z Porsta:

“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”

Ted Grant

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice P-ń
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria

Widzę tylko kaczki
    Gdyby nie te gałęzie z lewej byłoby pięknie. Zima trzyma.
    Rolleicord, Canon
    flickr

| OlyJedi Awatar wuzet
    Mieszka w
    Rzeszów / Maidstone
    Siła reputacji
    78
    Moja galeria

Fuji Reala 100

Mieszka w
    lubuskie
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez wuzet Zobacz posta
    Fuji Reala 100
    Hahahha, Johny Bravo!
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”

Ted Grant

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez jarek_gd Zobacz posta
    Hahahha, Johny Bravo!
    To nie JB, tylko kowboj z Toy Story.

Kolejna fota powstała 16 lat temu. Dziś model to prawie 2 metrowe chłopisko. Syn mojej kuzynki.

Ostatnio chodziły mi po głowie michały, żeby wyprzedać w cholerę klamoty analogowe. Ten wątek zachęcił mnie do focenia. W weekend robię przegląd sprzętu i ładuję aparaty filmami.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	sad_Scan-101110-0012.jpg
Wyświetleń:	36
Rozmiar:	117,6 KB
ID:	84286  
    Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 22.03.13 o 12:48
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Mieszka w
    lubuskie
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    To nie JB, tylko kowboj z Toy Story.

Kolejna fota powstała 16 lat temu. Dziś model to prawie 2 metrowe chłopisko. Syn mojej kuzynki.
    Czyli "Chudy"

Kurczę, ale Twój model ma miażdżące spojrzenie. Masz może współczesną?

Ted Grant