@CzaRmaX - super opowieść, w tej katanie to Twoja osoba?
@czmielek - ale dałeś z tym Orwo, genialne![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 21.03.13 o 23:18
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Fajnie wyszło lustereczko![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Krakman złe podejście. Kiedyś wszystkie miały fajne cycki dla tego bo nie było tylu ogłupiających programów telewizyjnych, kolorowych głupawych gazetek i MacDonaldów w okolicy. W kiełbasie było 95% kiełbasy a nie jak teraz 5%, jak jadłeś chleb z masłem to wiedziałeś, że to jest pyszniutki pachnący chlebek z masełkiem a nie jakiś pokrojony placek z mazidłem itd., itp.
. Kiedyś w ciepły dzień z bloków słyszało się nawoływanie dzieci, które nie chciały wracać do domów a teraz wołami ich z domów od kompa wyciągnąć nie można
. Wszytko jadło zdrowo, potem zdrowo kalorie wybiegało to i zdrowe porządne cycki miało
P.S.
Za wszelkie szowinistyczne, męskie i świńskie porównania z góry przepraszam ale poprawność polityczną to ja mam tam gdzie Słoneczko nie dochodzi![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 22.03.13 o 02:18
Fuji Superia 400
Matus.... ale kolorek.....mniam, mniam...![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Gdzieś tak od 2 lat, a w ostatnim szczególnie, na Nowojorskim Times Square nastąpił wysyp żebraków. Inaczej tego nie nazwe, bo przebierańcy czesto namolnie wymuszaja robienie z sobą fotek, po czym jeszcze namolniej domagają sie "tipów".
Superia 400