Dzięki bardzo mi sie podobała Twoja zimowa wrzutka szczególnie pierwsze foto z mgłą.
Dzięki bardzo mi sie podobała Twoja zimowa wrzutka szczególnie pierwsze foto z mgłą.
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
O tak, plaże zdecydowanie mają swój urok ...
wuzet- ostatnie z taksówkami i autami, to tak jakbym slajdy oglądał.
czmielek- baaardzo te krajobrazy śnieżne, jesienne, dynamiki dodają podkręcone bw chmur
Tu nie wypaliła mi lampa i wyszło tak inaczej, klimatycznie
zrobione: Pentax Super A + SMC Takumar 35/2 + Fuji 400
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Wyszło swojsko czyli tak jak z kliszaka wychodzić powinno. Podchodzi trochę pod dawne zdjęcia kolorowe z przed 30 lat
. Lubie takie kolory mam do nich sentyment
Janeczek Twoje kolorystycznie podchodzą pod takie z pierwszej połowy lat 90'tych a szczególnie to pierwsze. Hmmm to były dla mnie lata - hulaj dusza piekła nie ma
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 20.03.13 o 17:53
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To teraz zapodam: tylko to mnie jeszcze czymie na tym swiecie....
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Ma Cię co trzymać i fajne zdjęcie w dodatku![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ech... jedno z moich bardzoo ulubionych zdjęć...
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski